Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σούλης

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σούλης

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον τεχνικός της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ, Ηλία Ζούρο ξεκίνησαν οι κινήσεις για τη δημιουργία νέας... ομάδας. Έτσι ο Βασίλης Σούλης ύστερα από συνάνηση με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Τάκη Λιβιεράτο, ενημερώθηκε ότι είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου εκείνος επιθυμεί την καριέρα του.

26

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον τεχνικός της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ, Ηλία Ζούρο ξεκίνησαν οι κινήσεις για τη δημιουργία νέας… ομάδας. Έτσι ο Βασίλης Σούλης ύστερα από συνάνηση με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Τάκη Λιβιεράτο, ενημερώθηκε ότι είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου εκείνος επιθυμεί την καριέρα του.

Η συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις περιλαμβάνει συνάντηση και με τον Ντούσαν Βούκσεβιτς, με πιο πιθανή εκδοχή επίσης τη μη ανανέωσεί του συμβολαίου του, εκτός βέβαια και προτιμηθεί να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα σε άλλη μεταγραφή.


Ο κ.Λιβιεράτος είχε, επίσης, συνάντηση με τον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλταδάκη, που εκπροσωπεί πλειάδα παικτών οι οποίοι ανήκουν στον Ολυμπιακό (Ρίβερς, Οικονόμου, Ριζασέ, Φέμερλινγκ, Μπουντούρη, Μαντζάνα, Πέττα, Δορκοφίκη). Οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν τα συμβόλαια των Δορκοφίκη, Πέττα, ενώ παραμένουν σε ισχύ τα συμβόλαια των Φέμερλινγκ, Ρισασέ και Ντε Μιγκέλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024