Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλασίασε τις νίκες του ο ΟΦΗ στην Εθνική κατηγορία επικρατώντας στα Γιάννινα του ΠΑΣ με 2-1

Διπλασίασε τις νίκες του ο ΟΦΗ στην Εθνική κατηγορία επικρατώντας στα Γιάννινα του ΠΑΣ με 2-1

Τη δεύτερη νίκη του σημείωσε στη 14η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας ο ΟΦΗ μέσα στα Γιάννινα επί του τοπικού ΠΑΣ με 2-1. Στις εξέδρες του γηπέδου των Ιωαννίνων ήταν και ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ, Νίκος Κόβης, ο οποίος είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ στο 47ο λεπτό και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλέκου Τάτση οκτώ λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν στο 62ο λεπτό, όμως περίπου δέκα λεπτά πριν από τη λήξη της συνάντησης ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη - ανάσα χάρη σε μα καρφωτή κεφαλιά του Αδάμου.

57

Τη δεύτερη νίκη του σημείωσε στη 14η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας ο ΟΦΗ μέσα στα Γιάννινα επί του τοπικού ΠΑΣ με 2-1. Στις εξέδρες του γηπέδου των Ιωαννίνων ήταν και ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ, Νίκος Κόβης, ο οποίος είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ στο 47ο λεπτό και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλέκου Τάτση οκτώ λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν στο 62ο λεπτό, όμως περίπου δέκα λεπτά πριν από τη λήξη της συνάντησης ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη – ανάσα χάρη σε μα καρφωτή κεφαλιά του Αδάμου.

Οι γηπεδούχοι που είχαν στον πάγκο να τους καθοδηγούν τους Σταύρο Μεντή και Ανδρέα Μπονόβα ήταν καλύτεροι και είχαν την υπεροχή στον αγώνα, η οποία όμως δεν αρκούσε για να τους δώσει τη νίκη.


Οι Κρητικοί από την πλευρά τους, παίζοντας με αντεπιθέσεις, κατάφεραν να πανηγυρίσουν έπειτα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μια νίκη, που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης και να αποτελέσει την αρχή για μια νέα πορεία.


Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 2 με τον Κορμαρή και στο 14 με το Γήττα, οι οποίες όμως σταμάτησαν στον Μπεκιάι. Ο ΟΦΗ σε αυτά είχε να αντιπαρατάξει ένα δυνατό σουτ του Διγκόζη στο 27, το οποίο όμως δεν ανησύχησε το Ράντο. Οκτώ λεπτά αργότερα τα Γιάννινα διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση που εξελίχθηκε έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, όταν ο Μπεκιάι φάνηκε να πιάνει την μπάλα με τα χέρια, ύστερα από ενέργεια του Κορμαρή, αλλά ο διαιτητής κ. Ντόβας δεν έδωσε τίποτα.


Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ, αφού σε σέντρα του Κιάσσου ο προωθημένος Μαρινάκης με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι έμειναν στο 55 με δέκα παίκτες, αφού ο Αλέκος Τάτσης, που είχε μπει στον αγώνα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για ένα πολύ δυνατό φάουλ που έκανε στον Μουνιόζ.


Όμως στο 62 ο Ξενοφώντας Γήττας έκανε μια υπέροχη ατομική προσπάθεια «αδειάζοντας» δύο παίκτες του ΟΦΗ και με υπέροχο αριστερό σουτ νίκησε τον Μπεκιάι κάνοντας το 1-1. Το γκολ αυτό εκτός από την ισοφάριση έδωσε και την ψυχολογική τόνωση στους παίκτες των Ιωαννίνων, οι οποίοι, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, «κυνήγησαν» το δεύτερο τέρμα.


Το γκολ ήλθε, όχι όμως για τον «Αγιαξ της Ηπείρου», αλλά για τον ΟΦΗ στο 79, όταν ο Κιάσσος σέντραρε από τα αριστερά και ο Αδάμος με πολύ δυνατή κεφαλιά άφησε «άγαλμα» το Ράντο και έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στην ομάδα της Κρήτης.


ΠΑΣ Γιάννινα: Ράντος, Αθανασίου ( 46 Αλ.Τάτσης), Σέμος, Γ.Τάτσης, Μπελά (31 λ. τρ. Κεμπάτζε), Κοζανίδης (67 Σαπάνης), Φουτσίνι, Κορμαρής, Γήττας, Γκαρόζης, Έλντερ.


ΟΦΗ: Μπεκιάι, Σταυρακάκης, Κιάσσος, Μητσόπουλος, Αδάμος, Κώτσιος, Διγκόζης, Μαρινάκης (69 Μάουρο), Μουνιόζ (90 Αλεξούδης), Γκόμεζ (82 Κατσαβός), Νιόμπλιας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024