Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλική νίκη (4-2) και καλές εντυπώσεις από την εθνική ποδοσφαίρου

Φιλική νίκη (4-2) και καλές εντυπώσεις από την εθνική ποδοσφαίρου

Θετικό ήταν το τεστ της εθνικής με την Εσθονία, καθώς επιβλήθηκε με 4-2, σκορ που διαμορφώθηκε στο α ημίχρονο, όταν οι διεθνείς πρόσφεραν θέαμα στους λιγοστούς που βρέθηκαν στο «Ν.Γκούμας». Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές την έβγαλαν εκτός ρυθμού.

26

Πολύ καλή εμφάνιση για 45 τουλάχιτον λεπτά πραγματοποίησε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο γιλικό με την Εσθονία της οποίας επικράτησε με 4-2, ενώ προηγήθηκε και με 4-0 στο άδειο σχεδόν «Ν.Γκούμας».


Το ξεκίνημα για τους διεθνείς ήταν εκρηκτικό. Με οργανωτή τον Βασίλη Τσάρτα η ελληνική ομάδα ήταν ικανή για τέμρα σε κάθε επίθεση που έκανε. Έτσι την αρχή έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο 8ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ.


Ο επιθετικός δεν άργησε να κάνει τα τερματά του δύο. Τέσσερα λεπτά αργότερα και ύστερα από έναν ακόμα πολύ καλό συνδιασμό έγραψε το 2-0.


Ο Βασίλης Τσάρτας θέλησε όμως να βάλει και την υπογραφή του στην επιστροφή του με τα χρώματα της εθνικής. Στο 25ο λεπτό με μακρινό σουτ έγραψε το 3-0.


Ο Νίκος Μαχλάς ύστερα από πολλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι, βρήκε το δρόμο για τα δύχτια στο 39 κάνοντας το 4-0. Για την Εσθονία το σκορ μείωσε ο Βικμάε, καθώς από τύχη η μπάλα βρήκε επάνω του και κατευθύνθηκε στην εστία του Νικοπολίδη, που ήταν και η μοναδική φορά που χρειάστηκε να την προσέξει.


Στην επανάληψη ο Ότο Ρεχάγκελ θέλησε να δώσει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους παίκτες τους. Με πέντε νέους στην ενδεκάδα, όπως ήταν φυσικό χάθηκε η ομοιογένεια. με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν οι διεθνείς να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα αν και είχαν την υπεροχή.


Ο Ζελίνσκι μείωσε σε 4-2 στο 80 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.


Ελλάδα: Νικοπολίδης (46 Χαλκιάς), Κασάπης (60 Κωνσταντινίδης Π.), Φύσσας, Βόκολος, Νταμπίζας, Λάκης (46 Καφές), Ζαγοράκης (46 Γεωργιάδης), Μαχλάς (46 Βρύζας), Κατσιαμπής, Νικολαϊδης (46 Λυμπερόπουλος), Τσάρτας (65 Ζήκος).


Εσθονία: Πουμ, Αλας, Λεμσάλου, Πιρόγια, Ρούμπα (90 Λέτμα), Ρειμ, Βίκμαε, Νόβικοφ, Ζελίνσκι (81 Χααβίστου), Κρίσταλ, Οπερ.


* Η εθνική μας ομάδα θα δώσει νέο φιλικό αγώνα την Τετάρτη με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου, στο γήπεδο Καισαριανής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024