Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Χαριστέας έδωσε τις απαντήσεις του στη διοίκηση και τους φιλάθλους του Αρη

Ο Χαριστέας έδωσε τις απαντήσεις του στη διοίκηση και τους φιλάθλους του Αρη

Το ταξίδι αστραπή στη Γερμανία έλαβε τέλος για τον Αγγελο Χαριστέα. Ο διεθνής του Αρη τόνισε ότι την επιλογή της ομάδας, στην προκειμένη περίπτωση της Βέρντερ, ήθελε να την κάνει ο ίδιος ενώ είπε ότι θα ήθελε να φύγει το καλοκαίρι χειροκροτούμενος.

26

Επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης από την Γερμανία ο Αγγελος Χαριστέας μετά το ταξίδι-αστραπή εκεί και την συμφωνία του με την Βέρντερ Βρέμης. Ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναφέρθηκε στο χρονικό του ταξιδιού του και τόνισε πως δεν έφυγε εν αγνοία της διοίκησης της ΠΑΕ αλλά εις γνώσιν τριών παραγόντων τους οποίους και ανέφερε.


Οι κ. Τουντούρης (γενικός διευθυντής) Τριανταφυλλίδης και Κωνσταντινίδης (μέλη του Δ.Σ.) γνώριζαν για το ταξίδι και κυρίως τον σκοπό του ταξιδιού του Μακεδόνα ποδοσφαιριστή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.


Ο Αγγελος Χαριστέας είπε ακόμα: «Ακούω πως πρόκειται να τιμωρηθώ γιατί επέλεξα μόνος μου τον σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσω την καριέρα μου. Καθημερινά άκουγα για ομάδες που επέλεγαν οι διοικούντες για να μεταγραφώ. Ήθελα την επιλογή αυτή να την κάνω εγώ, αφού είναι θέμα που αφορά εμένα. Ο Αρης ποτέ δεν έπαψε να με ενδιαφέρει αλλά η ρήτρα που είχα στο ιδιωτικό συμφωνητικό μου επέτρεπε αυτή την επιλογή. Να διαλέξω ο ίδιος για την καριέρα μου» και συνέχισε:


«Πιστεύω πως κρύβονται πολλά γύρω από το θέμα της μεταγραφής μου και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα μιλήσω και θα αποκαλύψω αυτά που γνωρίζω» καταλήγοντας ανέφερε: «Εγώ θα συνεχίσω ως το καλοκαίρι την παρουσία μου στον Αρη και θα προσπαθώ για το καλύτερο, αλλά είμαι επαγγελματίας και νομίζω πως πρέπει να κοιτάζω και το δικό μου συμφέρον. Ο κόσμος του Αρη πρέπει να ξέρει ότι θα παλέψω μέχρι τέλους για την ομάδα. Δεν ήθελα να φύγω τώρα. Θέλω να φύγω το καλοκαίρι με χειροκροτήματα.»


Ύστερα από όλα αυτά ο Αγγελος Χαριστέας δήλωσε ότι το απόγευμα θα πάει στο γήπεδο για την προπόνηση της ομάδας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024