Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμης και ΑΕΚ οι κορυφαίοι της περιόδου 2001-2002

Ντέμης και ΑΕΚ οι κορυφαίοι της περιόδου 2001-2002

Η ΑΕΚ και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), που βράβευσε σε ειδική εκδήλωση όσους ξεχώρισαν στα γήπεδα όλης της χώρας για τη σεζόν 2001-2002

26

Η ΑΕΚ και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), που βράβευσε σε ειδική εκδήλωση όσους ξεχώρισαν στα γήπεδα όλης της χώρας για τη σεζόν 2001-2002, όπως ψηφίσθηκαν από τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ήταν το συνδρομητικό κανάλι.

Η ΑΕΚ κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ομάδας για την περίοδο 2001-2002, με τον Φερνάντο Σάντος -λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό- να παραλαμβάνει το βραβείο.

Ο Πορτογάλος λίγο αργότερα σηκώθηκε ξανά από τη θέση του, αφού ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής. Το βραβείο του καλύτερου Ελληνα ποδοσφαιριστή για την περίοδο 2001-2002 απονεμήθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη, που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και στους ομίλους του Champions League. Ο «Ντεμίνιο» στη σχετική ψηφοφορία, επικράτησε του Γιώργου Καραγκούνη και του Γιώργου Γεωργιάδη.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι καλύτεροι στις εξής κατηγορίες:

Τερματοφύλακας: Αντώνης Νικοπολίδης (Παναθηναϊκός).
Nέος ποδοσφαιριστής: Σπύρος Βάλλας.
Ξένος ποδοσφαιριστής: Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Η παρουσία του Κύρου Βασσάρα στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας/Νότιας Κορέας, φτάνει και περισσεύει για να του χαρίσει τον τίτλο του κορυφαίου διαιτητή.

Επίσης, ο Γιάννης Αγγελόπουλος, αρχηγός και επί 12 συναπτά έτη παίκτης της Προοδευτικής, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Β΄ εθνικής, για την περσινή περίοδο.

Βραβεύθηκαν επίσης οι πρώτοι σκόρερ στις αντίστοιχες επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα, ο Αλέξης Αλεξανδρής (19 γκολ), ο Θεοφάνης Γκέκας της Καλλιθέας (14 γκολ) και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης της Καβάλας (20 γκολ), που σήμερα παίζει στον ΠΑΟΚ και που επίσης αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Γ εθνικής.

Με ειδικές πλακέτες, τιμήθηκαν ο Γιάννης Καλιτζάκης και ο Μιχάλης Τζιράκης για την πολυετή προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, καθώς και η εθνική ομάδα Κωφών για την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην Ιταλία στους 19ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2001 και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ανδρέας Μπόμης για την προσφορά του στο αθλητικό ρεπορτάζ .

Τέλος, οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού, βράβευσαν μετά από ψηφοφορία του κοινού, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ως σκόρερ του καλύτερου γκολ (στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 3-1), στους Στέλιο Γιαννακόπουλο, Μιχάλη Κασάπη για την «Fair Play ενέργεια» (στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός) και τον Ντέμη Νικολαϊδη ως τον πιο αγαπημένο της «εξέδρας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024