Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανενεργές οι μετοχές του Γιώργου Μπατατούδη σύμφωνα με την ΕΕΑ

Ανενεργές οι μετοχές του Γιώργου Μπατατούδη σύμφωνα με την ΕΕΑ

Ανενεργές κρίθηκαν από την ΕΕΑ οι μετοχές του κ. Γιώργου Μπατατούδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η απόφαση αυτή δημιουργεί όπως είναι φυσικό νέες εξελίξεις για το μέλλον του συλλόγου.

26

Ανενεργές κρίθηκαν από την ΕΕΑ οι μετοχές του κ. Γιώργου Μπατατούδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η απόφαση αυτή δημιουργεί όπως είναι φυσικό νέες εξελίξεις για το μέλλον του συλλόγου.

Στη σχετική απόφαση της ΕΕΑ αναφέρονται τα εξής:

«Από τα στοιχεία που τηρούνται στην Ε.Ε.Α., προκύπτει ότι στην εταιρεία «ΑΘΛΟΣ-ΠΑΟΚ» συμμετέχει και η εταιρεία «ΙΝΤΕRACTIVE». Από κανένα ασφαλές στοιχείο, εκτός από την υποβληθείσα στις 14.10.03 επιστολή-υπόμνημα του δικηγόρου κ. Ζέρβα, δεν προκύπτει το αντίθετο. Μάλιστα, στο υπάρχον μετοχολόγιο η «ΙΝΤΕRACTIVE» σαφώς αναφέρεται ως μέτοχος της «ΑΘΛΟΣ-ΠΑΟΚ».

Περαιτέρω, πρέπει να λεχθεί ότι μέτοχος της «ΙΝΤΕRACTIVE» είναι η εταιρεία «INTERSAT» της οποίας όμως οι μέτοχοι δεν προκύπτουν μέχρι φυσικού προσώπου, όπως αξιώνει ο νόμος. Με βάση τα δεδομένα αυτά, που εμφανίζονται σήμερα και προκύπτουν από το φάκελο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζονται στα άρθρα 69 και 69Α του Ν. 2725/99, προκειμένου να χορηγηθεί από την Επιτροπή άδεια εγγραφής της «ΑΘΛΟΣ-ΠΑΟΚ» στο ειδικό βιβλίο μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσωρινή της διοίκηση θα οδηγηθεί σε γενική συνέλευση στις 31 Δεκεμβρίου με θέμα έγκριση δαπανών και ισολογισμού και στις 8 Ιανουαρίου με θέμα τις αρχαιρεσίες και την εκλογή νέας αιρετής διοίκησης.

Στις δύο αυτές γενικές συνελεύσεις δεν θα μπορεί να παραστεί ο κ. Μπατατούδης και οι μετοχές του και είναι βέβαιο πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αντιδράσει κατά της απόφασης καταφεύγοντας με αίτηση του, είτε στο Συμβούλιο Επικρατείας, είτε στα δικαστήρια, με ασφαλιστικά μέτρα για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ.


Ο εκπρόσωπος του κ. Μπατατούδη, νομικός κ. Ζέρβας, εκφράζει ζωηρές αμφιβολίες για την εγκυρότητα της απόφασης της ΕΕΑ:

«Είναι διάτρητη η απόφαση της ΕΕΑ, ατεκμηρίωτη, άδικη, βιαστική και κατάφωρη. Εκδόθηκε κατά παράβαση των στοιχειωδών κανόνων χρηστής αντιμετώπισης, γιατί η συγκεκριμένη Επιτροπή, ενώ είχε τον χρόνο να μας ενημερώσει που είναι το παράτυπο των ενεργειών του κ. Μπατατούδη, δεν το έκανε και μολονότι από τις 14 Οκτωβρίου με επιστολή που κατέθεσα εγώ, αποσύρονταν η προηγούμενη δήλωση σύνθεσης των μετόχων της «Αθλος ΑΕ› εν τούτοις δεν ελήφθη υπ όψιν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024