Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε αναμονή της Πόρτο για Σεϊταρίδη-Απομακρύνεται ο Μικάελσεν

Σε αναμονή της Πόρτο για Σεϊταρίδη-Απομακρύνεται ο Μικάελσεν

Ακόμη μια εβδομάδα χωρίς μεταγραφές αλλά και χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς τα περισσότερα θέματα που απασχολούν την ομάδα, εάν έχουν κάποια εξέλιξη, θα είναι ερήμην των πρωταθλητών Ελλάδος.

66

Ακόμη μια εβδομάδα χωρίς μεταγραφές αλλά και χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς τα περισσότερα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ουσιαστικά, αν έχουν κάποια εξέλιξη, θα είναι ερήμην των πρωταθλητών Ελλάδος.

Το πρώτο θέμα είναι αυτό του Γιούρκα Σεϊταρίδη και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πόρτο.

Ο Τύπος της χώρας αναφέρεται συνέχεια στον ποδοσφαιριστή, στις προτροπές του Μουρίνιο να τον αποκτήσει, αλλά όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι Πορτογάλοι αυτό θα συμβεί εφ όσον δεν επιστρέψει στην πορτογαλική ομάδα ο Ιμπάρα, που είχε δοθεί δανεικός στη Μονακό, ο οποίος αγωνίζεται και αυτός στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Και βέβαια, εάν η Πόρτο καταβάλλει στον Παναθηναϊκό το αντάλλαγμα που προβλέπεται στην περίπτωσή του και που είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν βρίσκει αδιάφορους τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Επί του παρόντος πάντως, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν έλαβαν καμία ουσιαστική ή έστω τυπική αναφορά από τους Πορτογάλους, για το Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Από εκεί και πέρα, το άλλο θέμα που είναι ανοικτό είναι αυτό του Γιαν Μικαέλσεν, αλλά το όλο ζήτημα, αφορά πλέον άμεσα μόνον τον ποδοσφαιριστή και όχι πια την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρόταση της ομάδας είναι 150.000 ευρώ, για συμβόλαιο ενός έτους. Ο Μικαέλσεν, από τις ενδείξεις που υπάρχουν, φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί την προσφορά του ΠΑΟ, που την θεωρεί μικρή και μάλλον οι δρόμοι των «δύο» θα χωρίσουν οριστικά.

Μεταγραφικά, ο πρωταθλητής Ελλάδος, έχει αρχίσει να κινείται. Αλλά όλες οι κινήσεις, γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και όπως ανακοινώνεται από την ίδια την ΠΑΕ, «οι όποιες μεταγραφές γίνουν θα ανακοινωθούν μετά την 1η Ιουλίου, οπότε και ξεκινά επίσημα, η μεταγραφική περίοδος».

Στο προσκήνιο επανήλθε για μια ακόμη φορά το γηπεδικό, για το οποίο και πάλι αναμένεται πως θα κινητοποιηθεί η ΠΑΕ.

Μπορεί η κατάσταση να είναι σαφής, σε ό,τι αφορά τα γήπεδα που θα χρησιμοποιήσει εφέτος η ομάδα, το «Απόστολος Νικολαϊδης», για την Ελλάδα και το Ο.Α.Κ.Α, για την Ευρώπη, όμως από εκεί και πέρα ο στόχος για ένα γήπεδο σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παραμένει ο ζητούμενος.

* «Ουδέν σχόλιον», από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τις νέες δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη, σύμφωνα με τις οποίες, «ο ΠΑΟ, τρώει τα παιδιά του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024