Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός - Πόρτο για την μεταγγραφή Σεϊταρίδη

Κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός – Πόρτο για την μεταγγραφή Σεϊταρίδη

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Πόρτο για τη μεταγγραφή του Σεϊταρίδη εντείνονται, όμως στο παιχνίδι μπαίνουν και γερμανικές ομάδες. Στα 3,5 εκατ. ευρώ έχει ανέλθει η προσφορά των «δράκων», τέσσερα θέλουν οι «πράσινοι».

66

Μετά την Πόρτο, που φέρεται να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και οι γερμανικές ομάδες, μπαίνουν στο «κυνήγι», του διεθνούς αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα λοιπόν, με την ιστοσελίδα του «Soccerage», μετά τους Πορτογάλους και οι Γερμανοί, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον, για τον Σεϊταρίδη.

«Παρά το γεγονός, ότι ο νέος προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, της Πόρτο, Λουίτζι Ντελ Νέρι, ανέφερε την περασμένη Παρασκευή, στον ιταλικό Τύπο, ότι η ομάδα του, σιγούρεψε την αντικατάσταση του Πάολο Φερρέιρα, που πάει στην Τσέλσι, με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές και γερμανικές ομάδες, όπως η Σάλκε, η Μπορούσια του Ντόρτμουντ και η Βέρντερ Βρέμης, είναι στο «κυνήγι», του διεθνή άσου του Παναθηναϊκού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Παράλληλα, εντείνονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Πόρτο.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αναφέρει ότι σε περίπτωση παραχώρησης του σε άλλη ομάδα, οι «πράσινοι» θα εισπράξει το ποσόν των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Η προσφορά των Πορτογάλων, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανέλθει στα 3,5 εκ. ευρώ. Τα ίδια περίπου χρήματα θα πρέπει να πάρει και ο ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα το κόστος της μεταγραφής να φτάσει στα εφτά εκατομμύρια ευρώ, περίπου.

Από εκεί και πέρα, στην Πορτογαλία θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο Σπύρος Λιβαθηνός, ο οποίος δεν θα δει μόνο την εθνική μας ομάδα, αλλά και κάποιους παίκτες, που ενδιαφέρουν τους «πράσινους».

* Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώθηκε ότι οι νέες αιτήσεις, για τις κάρτες διαρκείας, θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 15 Ιουνίου, μετά την λήξη της προθεσμίας ανανέωσης από τους παλαιούς κατόχους.

Μέχρι την Δευτέρα 14 του μήνα, οι παλαιοί κάτοχοι των καρτών διαρκείας, έχουν δικαίωμα ανανέωσης τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024