Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματς της 20ετίας για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο Ρεχάγκελ αυτό με την Πορτογαλία

Ματς της 20ετίας για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο Ρεχάγκελ αυτό με την Πορτογαλία

Το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων 20 ετών είναι σύμφωνα με τον Ότο Ρεχάγκελ αυτό με την Πορτογαλία στην πρεμιέρα του EURO 2004, όπως δήλωσε στο SID. Μάλιστα έδειξε γνώστης της ελληνικής ψυχολογίας: «Αν χάσουμε δύο ματς οι Έλληνες θα πέσουν στη θάλασσα»...

26

Το πλέον σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων 20 ετών είναι σύμφωνα με τον Ότο Ρεχάγκελ το ματς με την Πορτογαλία το Σάββατο στην πρεμιέρα του EURO 2004, όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (SID).

«Είναι σπουδαίο οτι ύστερα από τόσα χρόνια επιτέλους λαμβάνει και πάλι μέρος σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέρος η Ελλάδα» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που στα 65 του χρόνια συμμετέχει για πρώτη φορά σε τόσο σημαντική διεθνή διοργάνωση.

Για το λόγο αυτό παραδέχθηκε μάλιστα οτι έχει άγχος. «Φυσικά και είμαι νευρικός, όσο μάλιστα πλησιάζει η στιγμή της πρεμιέρας. Δεν παίζουμε μόνο εναντίον της διοργανώτριας Πορτογαλίας αλλά θα αγωνισθούμε και μπροστά σε 60.000 θεατές. Είναι εμπειρία ζωής για τους παίκτες» είπε.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην ψυχολογία των Ελλήνων φιλάθλων. «Αν κερδίσουμε δύο ματς οι Έλληνες θα νομίζουν οτι γίναμε πρωταθλητές. Αν χάσουμε δύο παιχνίδια θα πέσουν όλοι στη θάλασσα».

Ο Γιάννης Γκούμας στον επίσημο δικτυακό τόπο του ΕURO 2004

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο. Ομως, γιατί όχι; Με λίγη τύχη και με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να πετύχουμε κάτι θετικό» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκούμας στον επίσημο δικτυσκό τόπο του Euro 2004 και συνέχισε: «Αυτό που δεν θέλουμε είναι να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994».

Όσο για την πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία: «Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας. Αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την πίεση των πρώτων λεπτών, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024