Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν υποτιμούμε κανέναν» υποστήριξε ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας

«Δεν υποτιμούμε κανέναν» υποστήριξε ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας

Οι Πορτογάλοι προετοιμάζονται χωρίς να υποτιμούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό τους. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο ομοπονδακός τεχνικός τους Σκολάρι, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μία ημέρα πριν από το ματς με την εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα του EURO.

26

Οι Πορτογάλοι προετοιμάζονται χωρίς να υποτιμούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό τους. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο ομοπονδακός τεχνικός τους, Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

«Δουλεύουμε χωρίς προβλήματα. Οι αντίπαλοι μπορεί να λένε ότι εμείς είμαστε το φαβορί, αλλά το λένε για να μας μπερδέψουν. Εμείς κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας» είπε ο Βραζιλιάνος προπονητής, αποκαλύπτοντας ότι θα αγωνιστεί βασικός ο Μανίς (αντί του Πέτιτ).

Ο λόγος είναι διπλός: αφ ενός ο Μανίς είναι επιθετικογενής παίκτης (ενώ ο Πέτιτ αμυντικός μέσος) και, αφ ετέρου, επειδή το πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Μανίς συνιστά μια εν δυνάμει απειλή και «μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη και δυνατή ελληνική άμυνα», κατά δήλωση του Σκολάρι.

Έτσι, οριστικοποιήθηκε το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί αύριο το απόγευμα η εθνική Πορτογαλίας στο «Ντραγκάο». Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρικάρντο, δεξιά ο Πάουλο Φερέιρα, αριστερά ο Ρούι Ζόρζε και στο κέντρο της άμυνας οι Φερνάντο Κόουτο και Ζόρζε Αντράντε.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Φίγκο (δεξιά), Σιμάο (αριστερά), Κοστίνια (αμυντικός μέσος), Μανίς και Ρούι Κόστα, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Παουλέτα, σε ένα σχήμα ανάπτυξης που θεωρητικά είναι 4-5-1, αλλά στην πράξη είναι 4-3-3, αφού τον Παουλέτα θα πλαισώνουν διαρκώς οι Φίγκο και Σιμάο από τα άκρα.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και ο Λουΐς Φίγκο, πο αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του. «Η Πορτογαλία δεν είναι φαβορί για να κερδίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», είπε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης. «Αύριο, πάντως, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μπροστά στο κοινό μας. Θα είναι πολύ σημαντικό για την Πορτογαλία αν δεν παίξει ο Νικολαΐδης. Τον ξέρω από το ισπανικό πρωτάλημα και είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024