Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ας χαρούμε αλλά μετά να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Ισπανία, λένε οι διεθνείς

Ας χαρούμε αλλά μετά να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Ισπανία, λένε οι διεθνείς

Μπορεί η εθνική μας ομάδα να πέτυχε ιστορική νίκη επί της Πορτογαλίας, όμως οι διεθνείς μας δείχνουν αποφασισμένοι να μην μείνουν εκεί. «Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Ισπανία» λέει ο Καραγκούνης. «Ονειρεμένη αρχή» τονίζει ο Γιαννακόπουλος.

66

Μπορεί η εθνική μας ομάδα να πέτυχε ιστορική νίκη επί της Πορτογαλίας, όμως οι διεθνείς μας δείχνουν αποφασισμένοι να μην μείνουν εκεί. «Ας χαρούμε αυτό το βράδυ την επιτυχία μας, από αύριο όμως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Ισπανία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Και συμπλήρωσε:

«Ήλθαμε να συμετάσχουμε σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, εμπειρία άγνωστη σε εμάς. Το άγχος ήταν με το μέρος των αντιπάλων μας και αυτό το εκμεταλλευθήκαμε. Και έτσι ήλθε η πρώτη ελληνική νίκη σε τέτοιο θεσμό. Είναι κάτι φανταστικό για όλο τον ελληνικό αθλητισμό.

» Ας χαρούμε απόψε την επιτυχία μας και από αύριο πρέπει να αποκτήσουμε και πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μας. Δεν σταματάμε εδώ γιατί με τρεις βαθμούς δεν περνάς στην επόμενη φάση. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, την Τετάρτη με την Ισπανία και εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας».

Στο ίδιο μήκος, και οι δηλώσεις του Στέλιου Γιαννακόπουλου:

«Είναι μια ονειρεμένη αρχή για την ομάδα μας. Είναι ένα ονειρεμένο ξεκίνημα πιος θα το φανταζόταν. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο,πόσο μάλλον ενάντια στη διοργανώτρια. Συγχαρητήρια σε όλα παιδιά, έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων τους.

» Είναι μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να μην μείνουμε εδώ, αυτό να είναι μόνο η αρχή. Να ξεχάσουμε γρήγορα τη νίκη και να πάμε με καθαρό μυαλό να αγωνισθούμε κόντρα στην Ισπανία».

Ο Μιχάλης Καψής, από την πλευρά του, τόνισε ότι «μπορέσαμε και χαρήκαμε αυτό το ματς. Είναι σημαντικό και για εμάς αλλά και για τον κόσμο.

» Τους 3.500 φιλάθλους, οι οποίοι έφυγαν από το γήπεδο γεμάτοι ικανοποίηση. Δεν γίναμε ξαφνικά υπερδύναμη, πρέπει να συγκενρτωθούμε για τα επόμενα ματς.

Ελλάδα όπως λέμε Σενεγάλη!

Με τη νίκη της Σενεγάλης επί της Γαλλίας στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002 συνέκρινε τη σπουδαία επιτυχία της εθνικής μας το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.

Συμπληρώνει μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που η διοργνώτρια Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της, από το 1984 οπότε καθιερώθηκε η φάση των ομίλων.

Στη δεκάδα των φαβορί η εθνική μας

Στη πρώτη δεκάδα των φαβορί για κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, ανέβηκε η εθνική μας!

Το βρετανικό πρακτορείο στοιχημάτων William Hill έριξε… κατακόρυφα την απόδοση της Ελλάδας, μετά από τη νίκη της στο «Ντραγκάο».

Μέχρι την Κυριακή, όποιος πόνταρε τα χρήματά του στην εληνική ομάδα για κατάκτηση του τροπαίου, θα εισέπραττε 81 φορές τα χρήματά του.

Μετά το ματς με την Πορτογαλία, η απόδοση είναι 30 και η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ «φιγουράρει» πλέον πάνω τις Δανία, Κροατία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ελβετία και Λετονία.

Αντιστοίχως, η Πορτογαλία μετά την ήττα της ανέβηκε από το 7,50 στο 13,00!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024