Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καπάνταη, Μπούρμπο και Κρασά απέκτησε η ΑΕΚ - Κινείται για τον Αλιούτα της Στεάουα

Καπάνταη, Μπούρμπο και Κρασά απέκτησε η ΑΕΚ – Κινείται για τον Αλιούτα της Στεάουα

Στις πέντε μεταγραφές έφτασε αισίως η ΑΕΚ, που ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή την απόκτηση των Λεωνίδα Καπάνταη και Χρήστου Μπούρμπου. Οι δύο νεαροί επιθετικοί είχαν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ένωσης εδώ και αρκετό καιρό.

71

Στις πέντε μεταγραφές έφτασε αισίως η ΑΕΚ, που ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή την απόκτηση των Λεωνίδα Καπάνταη και Χρήστου Μπούρμπου. Οι δύο νεαροί επιθετικοί είχαν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ένωσης εδώ και αρκετό καιρό.

Η λιτή ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου με συμβόλαιο διάρκειας 2+2 χρόνων και του Λεωνίδα Καπάνταη, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ο Λεωνίδας Καπάνταης έμεινε ελεύθερος από τον Αρη, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Eν τω μεταξύ, εν αναμονή της απάντησης του Κάρλος Γκαμάρα, η ΑΕΚ προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, αποκτώντας ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Σίμο Κρασά.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ΑΕ Λεμεσού, η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, και βρισκόταν από την Πέμπτη στην Αθήνα ερχόμενος από το Βέλγιο, όπου προετοιμάζεται η ομάδα του. Οι πληροφορίες ήθελαν να συζητά με Ηρακλή και ΠΑΟΚ, ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΑΕΛ, συναντήθηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και έδωσαν τα χέρια για τριετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά, δηλαδή εκεί όπου αγωνίζονταν οι Οκκάς, Λάκης. Κύρια προσόντα του, η ταχύτητα και η δύναμή του. Η ομάδα της Λεμεσού θα πάρει περίπου 75.000 κυπριακές λίρες. Για τον Κρασά μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Τόνι Σαβέβσκι.

Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Νίκος Βούλγαρης, που προέρχεται από την ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΟΚ και αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Τορίνο, ενώ διετές υπέγραψε ο Κούτσικος, που προέρχεται από την ομάδα νέων της ΑΕΚ.

Παράλληλα, τρεις μόλις μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η Ένωση κινείται έντονα στην αγορά, επιδιώκοντας το «μεγάλο κόλπο» με την απόκτηση του «δεκαριού» της Στεάουα, Αλιούτα.

Μια μεταγραφή ωστόσο που δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, καθώς η ομάδα της Ρουμανίας ζητά οικονομικά ανταλλάγματα, ενώ οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς την επόμενη περίοδο.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024