Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός για Καραφλού, Αντωνιάδη και Ντάιαμοντ(!) στη σκοποβολή

Αποκλεισμός για Καραφλού, Αντωνιάδη και Ντάιαμοντ(!) στη σκοποβολή

Η Μαρίνα Καραφλού κατέλαβε την 27η θέση στον προκριματικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος. Εκτός και ο τραυματισμένος Νίκος Αντωνιάδης, αλλά και ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Αυστραλός Μάικλ Ντάιαμοντ.

30

Η Μαρίνα Καραφλού προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής κατέλαβε την 27η θέση στον προκριματικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος. Στον τελικό η Σέκαριτς από τη Σερβία-Μαυροβούνιο. Εκτός και ο τραυματισμένος Νίκος Αντωνιάδης, αλλά και ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Αυστραλός Μάικλ Ντάιαμοντ.

Η Καραφλού κέρδισε 94 πόντους στην πρώτη σειρά των βολών της, 95 στη δεύτερη, 93 στην τρίτη, 95 στην τέταρτη και με σύνολο 377 έμεινε εκτός του τελικού.

Τη Σέκαριτς στον τελικό ακολούθησαν η Ασούμοβα από το Αζερμπαϊτζάν με 386 πόντους και η Παντέρινα από τη Ρωσία με 386 πόντους.

Ο Νίκος Αντωνιάδης δεν τα κατάφερε, έδωσε όμως τη μάχη ακόμα και τραυματίας και τερμάτισε στην 31η θέση με σύνολο πόντων 110.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήλθε από τον Μάικλ Ντάιαμοντ, καθώς ο Αυστραλός χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα και του Σίδνεϊ έμεινε εκτός τελικού. Ο Ντάιαμοντ ήταν 8ος μετά το πέρας και του σημερινού δεύτερου προκριματικού γύρου (119β.) και έμεινε εκτός της 6αδας του τελικού.

«Έριξα δύο κακές βολές και αυτό ήταν. Ήταν αρκετές να με αφήσουν εκτός τελικού και να με φέρουν σε αυτή τη δυσάρεστη θέση. Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή για μένα. Αν δεν είχα τόσο κακή μέρα χθες δε θα μιλάγαμε έτσι σήμερα. Ήμουν νευρικός και αυτό μου κόστισε. Η νευρικότητά μου ευθύνεται για αυτό που συνέβη» δήλωσε ο Αυστραλός.

Στον τελικό προκρίθηκαν οι Αλεξέι Αλίποβ (Ρωσία), Λανς Μπέιντ (ΗΠΑ), Τζιοβάνι Πελιέλο (Ιταλία), Καλέντ Αλμουντχάφ (Κουβέιτ), Ανταμ Βέλα (Αυστραλία) και Αχμέντ Αλμακτούμ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Και τα μετάλια…

Η Ολένα Κόστεβιτς από την Ουκρανία κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι. Η Γιάσνα Σέκαριτς από τη Σερβία-Μαυροβούνιο ήταν δεύτερη και η Μαρία Γκρόζντεβα από τη Βουλγαρία κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλιο.

Στους άνδρες, ο Αλεξέι Νίποβ ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του τραπ ανδρών. Ο Ρώσος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (149β), ο Τζιοβάνι Πελιέλο από την Ιταλία ήταν δεύτερος (146β) και πήρε το ασημένιο ενώ ο Αντα Βέλα από την Αυστραλία τερμάτισε τρίτος (145β) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024