Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε Αντερσον ο Παναθηναϊκός, έλυσε το συμβόλαιό του με τον Επαλέ

Ανακοίνωσε Αντερσον ο Παναθηναϊκός, έλυσε το συμβόλαιό του με τον Επαλέ

Δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟ ανακοίνωσε και τυπικά τον Αντερσον ύστερα από τη λύση του συμβολαίου με τον Επαλέ, που έγινε το πρωϊ της Παρασκευής. «Ποτέ δεν θα έβλαπτα την ομάδα» είπε ο Καμερουνέζος, «το ονειρό μου έγινε πραγματικότητα» είπε ο Βραζιλιάνος.

26

Δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Αντερσον ύστερα από τη λύση του συμβολαίου με τον Επαλέ, που έγινε το πρωϊ της Παρασκευής.

Μετά το «διαζύγιο» με τον διεθνή από το Καμερούν, το οποίο άφησε κενή μια θέση ξένου στο «τριφύλλι», η διοίκηση των πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντερσον από τη Χαλκηδόνα, που έχει το δικαίωμα να αγωνισθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

«Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» τόνισε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Αντερσον με δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο του Παναθηναϊκού:

Ο Βραζιλιάνος μέσος γεννήθηκε στη Νατάλ του Ρίο Γκράντε Ντο Νόρτε στις 12 Ιανουαρίου του 1979. Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Αμέρικα και στη συνέχεια έπαιξε στην Ματονές του Σάο Πάουλο και την Βίλα Νόβα του Μίνας. Ο Αντερσον ντε Λίμα Φρέιτας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ήρθε στην Ελλάδα πριν από 2,5 χρόνια για λογαριασμό του Ατρομήτου και στην ομάδα του Περιστερίου έμεινε για ένα χρόνο. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στην Χαλκηδόνα και φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου για 1,5 χρόνο. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αντερσον (1.81μ., 80κ.) θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 41.

Επαλέ: Δεν θα έβλαπτα την ομάδα

Ο Καμερουνέζος μαζί με τον εκπρόσωπό του συναντήθηκε το πρωί με τους διοικούντες την ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας τους, κάτι που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα του αποφέρει την αποζημίωση που ήθελε, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να μετακομίζει στον ΑΠΟΕΛ.

Λίγο μετά το διαζύγιο, στον επίσημο δικτυακό τόπο του εκπροσώπου του Επαλέ καταχωρήθηκε και δήλωση του Ζοέλ Επαλέ. «Στη μέση του πρωταθλήματος είναι αδύνατον σε μένα να μπω σε λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που έληξε. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι χωρίς καμιά παρέμβαση έκανα ότι όριζε η συνείδηση και το νόμιμο συμφέρον μου. Ποτέ δεν θα έβλαπτα την ομάδα με την οποία πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο. Ευχαριστώ τον κ. Βαρδινογιάννη, τον πρόεδρο κ. Μήτσου και τον Σπύρο Λιβαθηνό που με βοήθησαν στα δύσκολα» είπε και συνέχισε:

«Χαιρετίζω τους πρώην συμπαίκτες μου με ευχές να κατακτήσουν ξανά το νταμπλ. Είμαι βέβαιος ότι μπορούν. Χαιρετίζω τον κόσμο της ομάδας και ιδιαίτερα όσους φέρθηκαν σκληρά σε μένα. Το έκαναν από αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Αφήνω τη φανέλα με το 10 ιδρωμένη και πρωταθλήτρια. Θα παίζω μπάλα σε καινούρια ομάδα και θα δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024