Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίτλος, Champions League και συμβόλαια βαραίνουν τον Παναθηναϊκό

Τίτλος, Champions League και συμβόλαια βαραίνουν τον Παναθηναϊκό

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αφού ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος έχει άμεση συνέπεια και στα μεταγραφικά των «πρασίνων». Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μινχ έχει την Τρίτη η διοίκηση. Διήμερο ρεπό περισυλλογής έδωσε ο Μαλεζάνι στους παίκτες.

66

Πέρυσι η τύχη ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού, που είχε «καθαρίσει» ουκ ολίγα ματς στα τελευταία λεπτά και έφτασε την κατάκτηση του τίτλου μετά από επτά χρόνια.

Εφέτος, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και πλέον οι «πράσινοι» ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού εναντίον του Ηρακλή στην τελευταία αγωνιστική της 25ης Μαΐου για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχουν νικήσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το διήμερο ρεπό που εκχώρησε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι στους παίκτες, θα αναλωθεί σε πολλές σκέψεις και προβληματισμό για τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν.

Μια νίκη είτε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ή επί της ΑΕΚ θα έφερνε τον Παναθηναϊκό «αγκαλιά» με τον τίτλο και ο Μαλεζάνι θα ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Αυτό, όμως, δεν έγινε, ο Ολυμπιακός έχει πλέον το πάνω χέρι και ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος έχει άμεση συνέπεια και στα μεταγραφικά των «πρασίνων».

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων, που λήγουν, απασχολεί έντονα τόσο τον Ιταλό προπονητή, όσο και τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Σπύρο Λιβαθηνό.

Εάν ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει στους προκριματικούς του Champions League, δεν σιγουρεύει τη συμμετοχή του στους ομίλους.

Αρα δεν θεωρούνται δεδομένα τα ελβετικά φράγκα και ως εκ τούτου δύσκολα θα ληφθούν μεταγραφικά ρίσκα.

Τα «καυτά» θέματα αφορούν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Αγγελο Μπασινά και τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Ειδικά στην περίπτωση του πρώτου, σε περίπτωση που αποφασίσει να πάρει το δρόμο της… ξενιτιάς (προς το παρόν είναι και το πιθανότερο σενάριο) θα πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε ένας «έτοιμος» αντικαταστάτης.

Για τον Κύπριο φορ τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του, με πρώτο επιλαχόντα τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Αυτός που έχει σειρά για συζητήσεις με τη διοίκηση είναι ο Μάρκους Μινχ, με τον μάνατζερ του οποίου (τον παλιό διεθνή Σουηδό Μάρτιν Νταλίν) η διοίκηση έχει ορίσει συνάντηση για την Τρίτη.

Στο μεταξύ, εκκρεμεί η τελική απόφαση για τους Γιάννη Γκούμα, Παντελή Κωνσταντινίδη, μετά την πρώτη θετική κρούση που έγινε από τον Λιβαθηνό.

Πρωτιά για τους «πράσινους» Νέους στο Αμστερνταμ

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε νικήτρια στο διεθνές τουρνουά του Αμστερνταμ, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Αγιαξ, με τέρμα του Γκάντζεφ στο 24.

Στον ημιτελικό οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 5-4 στα πέναλτι της Μπαρτσελόνα (κ.α. 0-0).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Βελίδης, Στάθης, Τραυλός (47 Ζώρας), Τριποτσέρης, Κατράλης, Παντελής (44 Γκούμας), Κοκολάκης, Κρητικός, Μπουσινάκης (50 Πάντζαλης), Γκάντζεφ (46 Κουτσιλάς)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024