Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τονωτική «ένεση» από Μαλεζάνι προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Τονωτική «ένεση» από Μαλεζάνι προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Το διήμερο ρεπό δεν αρκούσε για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού. Για αυτό και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι βάλθηκε να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια των «πρασίνων». Θεοδωρίδης και Μπουλούτ έχουν προταθεί στο «τριφύλλι».

66

Το διήμερο ρεπό δεν αρκούσε για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού. Για αυτό και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι βάλθηκε να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια των «πρασίνων».

«Δεν θέλω να επηρεάζεστε ό,τι κι αν λένε, ό,τι κι αν γράφουν. Αλλάξατε τρεις προπονητές σε μια χρονιά πολύ δύσκολη για εσάς.

» Να πιστεύετε στους εαυτούς σας. Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι και πρέπει να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, Να μην ξεχνάτε ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα» είπε ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του.

Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς και με αρκετές απουσίες, αφού έξι βασικοί (Γκούμας, Μπασινάς, Κωνσταντίνου, Βύντρα, Γκέκας, Μόρις) έκαναν αποθεραπεία.

Προς το τέλος, ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε χτύπησε στον αστράγαλο και αποχώρησε, όμως δεν εκφράζεται ανησυχία για την κατάστασή του.

Τις επόμενες ημέρες, ο Μαλεζάνι θα δρομολογήσει τις συναντήσεις του με τον Σπύρο Λιβαθηνό και στη συνέχεια με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» θα χρειαστούν ενίσχυση σε δύο θέσεις, του αριστερού μπακ-χαφ (μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Μάρκους Μινχ) και του κεντρικού αμυντικού.

Ο Νασίφ Μορίς δύσκολα θα φύγει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αφού η πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα της Γερμανίας δεν είναι τόσο σημαντική, ώστε να δελεάσει τη διοίκηση.

Εκείνος που φεύγει σίγουρα, ίσως και οριστικά από το ποδόσφαιρο, είναι ο 36χρονος Ρενέ Χένρικσεν κι αυτό σημαίνει ότι μετά τους Μόρις, Γκούμα, Κώτσιο δεν υπάρχει άλλος σέντερ μπακ στον Παναθηναϊκό.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί είναι ο Γιώργος Θεοδωρίδης, αν τελικά φύγει από τον ΠΑΟΚ και ο Ερόλ Μπουλούτ, η περίπτωση του οποίου είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και πριν από δύο χρόνια.

Ο Τούρκος αγωνίστηκε εφέτος στη Μόναχο 1860, με αξιόλογη απόδοση και τώρα μένει ελεύθερος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024