Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την πεποίθησή τους ότι η Ελλάδα θα νικήσει την Ουκρανία εξέφρασαν Δώνης, Βαζέχα

Την πεποίθησή τους ότι η Ελλάδα θα νικήσει την Ουκρανία εξέφρασαν Δώνης, Βαζέχα

Έως και 2,6 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα της εθνικής μας με την Τουρκία. Την πεποίθησή του ότι η εθνική μας θα νικήσει την Ουκρανία εξέφρασε ο Δώνης. Αλλά και ο Βαζέχα πιστεύει ότι η ελληνική ομάδα είναι καλύτερη από την επόμενη αντίπαλό της.

66

Έως και 2,6 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα της εθνικής μας κόντρα στην Τουρκία (26.4% τηλεθέαση με 68.9% τηλεμερίδιο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης). Ο μέσος όρος τηλεθέασης έφτασε το 21.4%, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για την πρωταθλήτρια Ευρώπης παραμένει αμείωτο.

Δώνης: «Εχουμε καλύτερη ομάδα από την Ουκρανία»

Την πεποίθησή του ότι η ελληνική ομάδα είναι καλύτερη από την Ουκρανία εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΕΠΟ.

«Ο αγώνας του Σαββάτου με αντίπαλο την Τουρκία ήταν σε γενικές γραμμές μέτριος. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο βάρος στην άμυνα, ενώ στο δεύτερο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και το δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

» Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το βαθμό που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα, μετά από μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση» είπε αρχικώς ο τεχνικός της Λάρισας.

Και συνέχισε:

«Στον αγώνα της Τετάρτης με τους Ουκρανούς θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι μπορούμε να τους πάρουμε. Η Ουκρανία μπορεί να έχει το Σεφτσένκο και κάποιες άλλες καλές μονάδες, όμως ως σύνολο είμαστε σαφώς καλύτεροι.

» Η Ουκρανία είναι το μεγάλο φαβορί για την απ ευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Γερμανίας. Η εθνική μας αν νικήσει την Τετάρτη θα έχει σίγουρη τη δεύτερη θέση, και κάποιες ελπίδες για την πρώτη.

» Είναι δύσκολη η κατάσταση, καθώς, μετά την ισοπαλία του Σαββάτου, έχει μπει γερά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και η Δανία».

Βαζέχα: «Κρατάει την τύχη στα χέρια της»

Αισιόδοξος για νίκη της εθνικής μας την Τετάρτη είναι και ο Κριστόφ Βαζέχα.

«Η ελληνική ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Είμαι σίγουρος ότι την Τετάρτη θα τα καταφέρει απέναντι στους Ουκρανούς, θα κάνει το καθήκον της.

» Αυτό δεν το λεω μόνο εγώ, το αποδεικνύουν συνεχώς τον τελευταίο καιρό οι παίκτες στο γήπεδο», είπε μιλώντας επίσης στον δικτυακό τόπο της ΕΠΟ.

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Ελλάδας ήταν καλό στην Τουρκία, μου άρεσε ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε μέσα στο γήπεδο. Αν και χαρακτηρίζω δίκαιο το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι η καθοριστική φάση ήταν το δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Αν γινόταν στη φάση αυτή το 1-0, τότε η Ελλάδα θα έφευγε νικήτρια.

» Οι Ελληνες παίκτες αγωνίστηκαν χωρίς φόβο, έτρεξαν πολύ και άντεξαν σε μια δύσκολη έδρα. Ήξεραν τι ζητούσαν στο γήπεδο. Διαφωνώ ότι η ομάδα αγωνίστηκε μόνο αμυντικά.

» Μια επιτυχία, ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια, ξεκινά από την άμυνα. Είχε τις ευκαιρίες, αλλά έλειπε η τύχη» προσέθεσε ο παλαίμαχος Πολωνός άσος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024