Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέλαβε τεχνικός στον ΟΦΗ-Δηλώσεις Βατσινά για τον Μαχλά

Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέλαβε τεχνικός στον ΟΦΗ-Δηλώσεις Βατσινά για τον Μαχλά

Ο Β. Βλάχος είναι ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ. «Στόχος μας να γίνει η ομάδα που θέλουν οι φίλοι του» δήλωσε μετά την συμφωνία του με τον Φ. Βατσινά, ο οποίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Μαχλά: «Ψάχνουμε για παίκτες και όχι για παράγοντες».

66

Ο Βαγγέλης Βλάχος, όπως αναμενόταν, είναι ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ.

Ο Έλληνας προπονητής συναντήθηκε την Κυριακή με τον νέο ιδιοκτήτη της κρητικής ΠΑΕ, Φανούρη Βατσινά, και συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα του Ηρακλείου.

«Από τη στιγμή που η φιλοσοφία μου ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του προέδρου του ΟΦΗ, ήταν πολύ εύκολη η απάντηση εκ μέρους μου» είπε ο Βαγγέλης Βλάχος.

«Ως προπονητής του ΟΦΗ, ζητώ από τον κόσμο της ομάδας αλλά και από όλους τους Κρητικούς να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα βαδίσουμε σε κοινό δρόμο, με στόχο να φτιάξουμε ξανά τον ΟΦΗ και να γίνει η ομάδα που θέλουν οι φίλοι του, και όχι μόνο».

Από την πλευρά του, ο Φανούρης Βατσινάς είπε:

«Η συμφωνία είναι ανοιχτή και σε βάθος χρόνου. Στόχος μου ήταν να έλθει στην ομάδα μας προπονητής που θα μείνει πολλά χρόνια και θα του δώσει την ευκαιρία ο ΟΦΗ να δείξει τις δυνατότητες του».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά, ο οποίος γνωστοποίησε με σκληρά λόγια την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, ο Βατσινάς δήλωσε:

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του κ. Νίκου Μαχλά. Δεν μπορώ να κατανοήσω το ύφος και τους σκοπούς του. Όπως πληροφορήθηκα, έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΦΗ για άλλα δύο χρόνια, είναι δηλαδή ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

» Σέβομαι και εκτιμώ την ιστορία του κ. Μαχλά. Εφόσον έχει επιλέξει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, εμείς θα οργανώσουμε ξεχωριστή εκδήλωση για να τον τιμήσουμε.

» Κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα να μιλάει προσβλητικά για τον ΟΦΗ, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει λόγος. Μπροστά στο γενικότερο συμφέρον της ομάδας μου δεν μετράει το συμφέρον κανενός, όσο μεγάλο κι αν είναι το όνομα που έχει.

» Στο μικρό διάστημα που έχω αναλάβει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΟΦΗ, στόχος μου ήταν να κλείσει προπονητή η ομάδα μας όπως και έγινε.

» Εμείς ψάχνουμε για παίκτες και όχι για παράγοντες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024