Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Ντάνι Γκαρσία

Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Ντάνι Γκαρσία

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η άφιξη του Ντάνι στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός επιθετικός, που έχει αγωνιστεί τόσο στη Ρεάλ όσο και στη Μπερτσελόνα, βρισκεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Πέμπτη θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

26

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η άφιξη του Ντάνι στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός επιθετικός, που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Ρεάλ όσο και της Μπερτσελόνα, βρισκεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Πέμπτη θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ντάνι αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο Γιώργος Λούβαρης, με τον οποίο είχε συνάντηση τόνισε: «Σχεδόν τα έχουμε βρει. Θα περάσει το πρωί ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έρθει από τα γραφεία να υπογράψει».

Πέρυσι αγωνίζονταν στην Εσπανιόλ, πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Ικανοποιημένος ο Σόλιντ

Μία ήττα και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τον Ολυμπιακό στα δύο 45λεπτα της συμμετοχής του στο φιλικό τουρνουά της Χερέθ. Στο πιο δυνατό, όπου και αγωνίστηκαν οι περισσότεροι βασικοί, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 από την Σεβίλλη παρουσιάζοντας πολλά από τα θετικά στοιχεία του αλλά και φανερώνοντας κάποιες αδυναμίες.

Νωρίτερα, το ματς με αντίπαλο την Χερέθ είχε λήξει ισόπαλο 1-1, με το γκολ για τους ερυθρόλευκους από τον Μίλος Μάριτς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ισπανικές ομάδες, τη Σεβίλλη, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι κυρίως η ταχύτητα στις επιστροφές. Οι Ισπανοί έβγαλαν αρκετές φάσεις στην κόντρα και κάπως έτσι προηγήθηκαν νωρίς με γκολ του Κέπα που πρόλαβε τους αμυντικούς και τον Νικοπολίδη.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ δυνατοί στο κέντρο με Τουρέ, Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο και λιγότερο απειλητικοί από τα άκρα, αν και οι Γεωργάτος και Οκκάς είχαν μεγάλη διάθεση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους: Νικοπολίδη, Μαυρογενίδη, Καψή, Σούρερ, Μπουλούτ, Τουρέ, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Γεωργάτο, Οκκά, Κωνσταντίνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024