Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτό αφήνει ο Μάνταριτς το ενδεχόμενο απόκτησης του Ολισαντέμπε από την Πόρτσμουθ

Ανοιχτό αφήνει ο Μάνταριτς το ενδεχόμενο απόκτησης του Ολισαντέμπε από την Πόρτσμουθ

Ανοιχτό άφησε ο ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ, Μίλαν Μάνταριτς, το ενδεχόμενο να γίνει τελικά η μεταγραφή του Ολισαντέμπε στον αγγλικό σύλλογο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Σκοπελίτης θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Αιγάλεω, ενώ θα αποδεσμευτεί ο Χαλκιάς.

66

Ανοιχτό άφησε ο ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ, Μίλαν Μάνταριτς, το ενδεχόμενο να γίνει τελικά η μεταγραφή του Εμανουέλ Ολισαντέμπε στον αγγλικό σύλλογο.

Με δηλώσεις του στον «Sportime Radio» ο Κροάτης παράγοντας τόνισε ότι υπήρξε πρόβλημα με την αγωνιστική ετοιμότητα του «Μανώλη» αλλά αποκάλυψε ότι το ενδεχόμενο απόκτησής του από τους «πομπέι» δεν έχει παρέλθει.

«Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα για τη μεταγραφή και έχουμε επαφές με τον Παναθηναϊκό» είπε ειδικότερα ο Μάνταριτς.

Και συνέχισε:

«Ο Ολισαντέμπε ήταν εδώ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και όλα θα εξαρτηθούν από την επικοινωνία που θα έχουμε με τον Παναθηναϊκό. Υπήρξε πρόβλημα σχετικά με τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας του παίκτη.

» Δεν μπορώ να πω αν υπήρξε πρόβλημα με τις ιατρικές εξετάσεις του, γιατί δεν είχα πλήρη αναφορά αλλά θα το μάθω.

» Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε σε επαφή για τη μεταγραφή. Δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ίσως κάποιες πιθανότητες ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση του παίκτη, καθώς είχε τραυματισμούς στο παρελθόν.

» Μας αρέσει, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, πιστεύουμε ότι μπορεί να παίξει καλά στην πρέμιερσιπ, για αυτό το ψάχνουμε ακόμη. Αν δεν έρθει τώρα, σίγουρα το καλοκαίρι θα εξετάσουμε το θέμα πιο σοβαρά».

Για τον Βέλιμιρ Ζάετς, το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν:

«Δεν θέλω να μιλάω για αυτή τη συνεργασία. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι επέστρεψε στην Ελλάδα για προσωπικούς του λόγους».

Οσο για τον Χαλκιά και τον Σκοπελίτη τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Γιάννη Σκοπελίτη και τον Κώστα Χαλκιά.

» Ο πρώτος είναι ένας θετικός, καλός παίκτης, αλλά είμαστε σε συνεννόηση με το Αιγάλεω για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Με τον Χαλκιά δεν είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι.

» Ο Ζάετς, που ήταν εδώ, έκανε λάθος με την επιλογή του να τον φέρει στην ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024