Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο η πρόταση Πρέλεβιτς στο «τραπέζι» για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μόνο η πρόταση Πρέλεβιτς στο «τραπέζι» για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Απέσυραν την υποψηφιότητά τους oι επιχειρηματίες που είχαν καταθέσει αίτημα για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναμένεται να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή της ανάκαμψης του «Δικεφάλου».

89

Απέσυραν την υποψηφιότητά τους oι επιχειρηματίες που είχαν καταθέσει αίτημα για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναμέναται να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή της ανάκαμψης του «Δικεφάλου».

Ο ΑΣ δεν επέλεξε μεταξύ των δύο υποψήφιων σχημάτων. Αντιθέτως, ζήτησε από τους εκπροσώπους τους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για την δημιουργία ενιαίου σχήματος, γεγονός που όπως αποδείχθηκε δεν βρήκε σύμφωνη την πλευρά των επιχειρηματιών. Έτσι απέσυραν την πρότασή τους, προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση.

«Το Σάββατο στις 23/5/2009 καταθέσαμε πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη για την ανάληψη διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ. Είναι γνωστό ότι, όπως και στο παρελθόν θέσαμε μια και μόνο προϋπόθεση, αυτή της μη ύπαρξης άλλης πρότασης-προοπτικής για την ΚΑΕ.

» Παρόλο αυτά, δεχόμενοι πιέσεις από πολλούς, θέσαμε τους εαυτούς μας προς επιλογή (είναι χαρακτηριστικά αυτά που αναφέρονται στην πρότασή μας). Σε συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή του ερασιτέχνη μας ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για ισάξιες προτάσεις και μάλιστα μας τόνισαν ότι η πρόταση του Μπάνε Πρέλεβιτς μπορεί να προσελκύσει περισσότερες χορηγίες. Αφουγκραζόμενοι όλα αυτά και με συναίσθημα ευθύνης αποσύρουμε την πρότασή μας.

» Ίσως να ήταν λάθος που υποκύψαμε σε πιέσεις και καταθέσαμε πρόταση κι αν ναι, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Εξάλλου δεν είμαστε έμπειροι παράγοντες, πλην όμως ΠΑΟΚτσήδες που πονούν την ομάδα. Δεν πρόκειται να προβούμε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ούτε να απαντήσουμε σε τυχόν προκλήσεις. Δεν θα εξηγήσουμε γιατί καταθέσαμε τη πρότασή μας το Σάββατο και την αποσύραμε τη Δευτέρα.

» Η ενότητα και το καλό της ομάδας απαιτεί προσωπικές θυσίες και όχι ευκολόγια στα ΜΜΕ. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρώτοι εμείς θα στηρίξουμε έμπρακτα και οικονομικά την ομάδα. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση που εξέδωσαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024