Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χρειαζόμαστε λίγο... οξυγόνο και τίποτα άλλο» είπε ο Πρέλεβιτς για τον ΠΑΟΚ

«Χρειαζόμαστε λίγο… οξυγόνο και τίποτα άλλο» είπε ο Πρέλεβιτς για τον ΠΑΟΚ

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι ο άνθρωπος που έχει επενδύσει σύσσωμος ο ΠΑΟΚ τις ελπίδες του για αγωνιστική και διοικητική ανάκαμψη, παρόλα αυτά η επιτροπή του Ερασιτέχνη δεν τον έχει αναγνωρίσει επίσημα ως πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Προκειμένου να διαλευκανθεί η κατάσταση αναμένεται νέα συνάντηση ούτως ώστε να να μπορέσει ο «τίγρης» να σχηματίσει διοίκηση Πρωτοδικείου. «Η ομάδα χρειάζεται λίγο... οξυγόνο» τόνισε η «σημαία» του ΠΑΟΚ.

89

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι ο άνθρωπος που έχει επενδύσει σύσσωμος ο ΠΑΟΚ τις ελπίδες του για αγωνιστική και διοικητική ανάκαμψη, παρόλα αυτά η επιτροπή του Ερασιτέχνη δεν τον έχει αναγνωρίσει επίσημα ως πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Προκειμένου να διαλευκανθεί η κατάσταση αναμένεται νέα συνάντηση ούτως ώστε να να μπορέσει ο «τίγρης» να σχηματίσει διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ο Πρέλεβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Μetropolis 95.5 είπε: «Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα, αφού επίσημα δεν έχω ενημερωθεί. Δεν μου αρέσει αυτό που λέγεται, ότι παίρνω την ομάδα. Δεν την παίρνει κανείς. Θα γίνει μία διοίκηση Πρωτοδικείου να της δώσει λίγο… οξυγόνο προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να μπορέσουμε να την κάνουμε ελκυστική για κάποιον επιχειρηματία».

Αναφερόμενος ακόμα σχετικά με την απόσυρση της πρότασης από πλευράς του Δημήτρη Πατρίδα υπογράμμισε: «Με τον κ. Πατρίδα δεν υπήρξε διάσταση απόψεων και δεν γνωρίζω ακριβώς τι έχει γίνει και απέσυραν την πρόταση τους. Για να υπάρχει διαφωνία πρέπει να υπάρχει συζήτηση και αυτό δεν έγινε ποτέ. Μου ζήτησαν να κάνω μία διοίκηση Πρωτοδικείου για να λειτουργήσει η ομάδα.
»Αν λειτουργήσει θα βρεθούν και τα χρήματα, αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα και η εταιρεία δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί γιατί τα προβλήματα είναι τεράστια.

»Εγώ δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να κάνω διαπραγματεύσεις για την ομάδα από την στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση. Τα προβλήματα μαζεύονται και πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Όσον καθυστερεί η ιστορία, ο μόνος που υποφέρει είναι ο ΠΑΟΚ».

Σχετικά με τον επιχειρηματία Γιώργο Στεργιανόπουλο σημείωσε: «Ο κ. Στεργιαννόπουλος δεν έχει καμία σχέση. Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες είναι 300 χλμ. μακριά από την Θεσσαλονίκη. Με βοήθησε με το να με αποδεσμεύσει από ορισμένες αρμοδιότητες μου. Εγώ θα είμαι στον ΠΑΟΚ όπως ορίζει ο νόμος».

Τέλος πρόσθεσε: «Πρέπει να λυθούν τα ζητήματα που αφορούν την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Χρειάζονται όλοι και μακάρι να βοηθήσει ο Νίκος Σταυρόπουλος, που είναι φίλος μου, συμπαίκτης μου και θέλω την στήριξη του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024