Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους, που δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους, που δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει, όπως φαίνεται, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο «Σάρας» συμφώνησε με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για τη διάρκεια του συμβολαίου και αναμένεται να υπογράψει για δυο ακόμα χρόνια με απολαβές δύο εκατ. ευρώ ετησίως. Ο «Σάρας», όμως, έμεινε εκτός Ευρωμπάσκετ...

89

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει, όπως φαίνεται, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο «Σάρας» συμφώνησε με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για τη διάρκεια του συμβολαίου και αναμένεται να υπογράψει για δυο ακόμα χρόνια με απολαβές δύο εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι «πράσινοι», ενώ είχαν δώσει τα χέρια με τον Λιθουανό για το οικονομικό μέρος, του πρόσφεραν μονοετή ανανέωση, αλλά αυτός ήθελε οπωσδήποτε διετές κλειστό συμβόλαιο. Τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν κάπου στη μέση, αφού ο Γιασικεβίτσιους θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα έχει την οψιόν για αποδέσμευση του «Σάρας» μετά τον πρώτο χρόνο κάτι, που για να γίνει θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση 500.000 ευρώ.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αν και μέχρι τα μέσα της σεζόν η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν έβλεπε και με τόσο καλό μάτι την παραμονή του, μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του στον ημιτελικό του φάιναλ-4 με τον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερο με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα έσπευσε να του προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο «Σάρας» ζήτησε οπωσδήποτε κλειστό διετές συμβόλαιο και για αρκετό καιρό η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν 50-50. Μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος που συμπλήρωσε το «triple crown» για τον Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους εκδήλωσε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και έκανε πίσω όσον αφορά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του.

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο «Σάρας»

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι περισσότερες Εθνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (7-20/9). Απώλειες έχει η Ρωσία, η Ισπανία, αλλά και η Λιθουανία. Ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε πως ο Σάρας δεν θα ταξιδέψει στην Πολωνία, καθώς θέλει να ξεκουραστεί.

Ο Ραμούνας Μπουτάουτας εξήγησε τους λόγους που αναγκάζουν τον Σάρας να μη φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, που έχει αποδείξει ότι λατρεύει:

«Το σώμα του Σάρας τού δίνει να καταλάβει πως έχει ανάγκη από μία παύση, λόγω κάποιων μικροτραυματισμών που είχε. Ταλαιπωρήθηκε όλη τη χρονιά, καθώς υπήρχε ανάγκη να αγωνίζεται. Ζητώ από τους φιλάθλους να καταλάβουν πως χρειάζεται ένα διάλειμμα φέτος. Αν του χρόνου είναι καλά ίσως επιστρέψει» τόνισε ο προπονητής του άσου του Παναθηναϊκού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024