Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο αν είναι 100% καλά θα πάει στην εθνική ο Βασιλόπουλος

Μόνο αν είναι 100% καλά θα πάει στην εθνική ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει τις θεραπείες στη μέση του με στόχο αυτή τη φορά να προλάβει να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της εθνικής εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Όπως ξεκαθάρισε στο blog του στο in.gr θα το κάνει μόνο αν είναι 100% καλά. Τι έγραψε για Μπουρούση και Πρίντεζη...

26

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει τις θεραπείες στη μέση του με στόχο αυτή τη φορά να προλάβει να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της εθνικής εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Όπως ξεκαθάρισε στο blog του στο in.gr θα το κάνει μόνο αν είναι 100% έτοιμος.

«Αν όμως δεν είμαι στην σωματική κατάσταση που θέλω θα πρέπει με λύπη μου να μην ακολουθήσω την εθνική ομάδα, γιατί η χρονιά που ακολουθεί είναι τεράστια και με πολύ περισσότερες απαιτήσεις. Φυσικά σέβομαι και εκτιμώ απίστευτα το γεγονός οτι ούτε οι προπονητές μου, ούτε η διοίκηση και συγκεκριμένα οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν με πίεσαν ποτέ, ούτε στο ελάχιστο για να μπω να παίξω. Άσχετα βέβαια αν δεν μπορούσα και καθημερινά προσπαθούσα ώστε να καταφέρω να προλάβω έστω και ένα παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα μου, που φέτος έκανε βήματα προόδου αλλά… (και όπως σας έχω ήδη πει, αυτό το αλλά ποτέ δεν είναι καλό) ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα. Και αναφέρομαι σε τίτλους.

»Γιατί μπορεί να κάναμε καλή πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αλλά χάσαμε τους τίτλους. Φυσικά δεν καταφέραμε να παίξουμε ποτέ πλήρης σαν ομάδα. Οπότε καταλαβαίνεται γιατί αν δεν είμαι εντελώς καλά δεν θα πάω στην εθνική. Αν και είναι για εμένα η μέγιστη τιμή να παίζω για την χώρα μου, νιώθω την ανάγκη απέναντι στους ανθρώπους που με έχουν πιστέψει να μπορέσω να τους προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι στην Πολωνία τον Σεπτέμβριο και στον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο» γράφει.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Πρίντεζη και Μποορύση. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα πρέπει να έχει έναν κορμό από Έλληνες παίκτες και για αυτό θα ήθελα πολύ να μείνει ο Πρίντεζης και ο Μπουρούσης στην ομάδα. Το μόνο που θα τους ευχηθώ είναι να πάρουν την απόφαση που θα τους ικανοποιεί και θα τους κάνει πιο χαρούμενους…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024