Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με όνειρο την Ευρώπη

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με όνειρο την Ευρώπη

Και επισήμως παρουσιάστηκε την Παρασκευή, η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ερασιτέχνη. Ο νέος πρόεδρος, Μιλτιάδης Κανώτας, αποποιήθηκε το ρόλο του επενδυτή, ενώ ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Νίκος Σταυρόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μπάνε Πρέλεβιτς: «Η αντιπαράθεση που βγήκε δεν ισχύει και έχουμε μιλήσει».
- Κατάπτωση εγγυητικής στην ΑΕΚ
- Τίτλοι τέλους για Αρη και Τζεβελέκη
- Στη Ρεάλ ο Μεσίνα

26

Και επισήμως παρουσιάστηκε σήμερα, Παρασκευή, η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον ερασιτέχνη. Ο νέος πρόεδρος, Μιλτιάδης Κανώτας, αποποιήθηκε το ρόλο του επενδυτή, ενώ ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Νίκος Σταυρόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Ηρθαμε με δύο προϋποθέσεις όταν μας ζητήθηκε να αναλάβουμε το βαρύ έργο. Η πρώτη ήταν ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την ουσιαστική στήριξη του ενιαίου για μας ΠΑΟΚ, του ΑΣ και τη ΠΑΕ.

Η δεύτερη προϋπόθεση ήταν η συνεργασία με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

Την πρώτη μας τη διαβεβαίωσαν και από τον ΑΣ και την ΠΑΕ, όπως και το ότι θα υπάρχει συνεχής στήριξη από την επιτροπή του Ερασιτέχνη. Η δεύτερη προϋπόθεση έγινε πλέον πραγματικότητα μετά από συνάντηση που είχαμε με τον Νίκο Σταυρόπουλο. Συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και επειδή πρέπει να ξεχωρίσουμε τα πράγματα εμείς αναλαμβάνουμε το διοικητικό και ότι συνεπάγεται και ο Σταυρόπουλος, ως τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα» είπε αρχικά.

Δεν θέλησε ο κ. Κανώτας να αναφερθεί σε οικονομικό ποσό που υπάρχει στη διάθεση επί της παρούσης για την ΚΑΕ «… όταν έρθει η στιγμή θα τα μάθετε».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, με τη σειρά του, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Πριν από έναν δύο μήνες, όταν μου ζητήθηκε βοήθεια, είχα πει δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι της διοίκησης, μόνο το τεχνικό και όταν με ρωτήσανε είπα ότι δεν θέλω να είμαι προπονητής. Είπα ότι με ενδιαφέρει να δουλέψω σαν τεχνικός διευθυντής.

»Δέχτηκα να πάρω τελικά τη θέση ξέροντας πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το έργο. Ολο αυτόν τον καιρό υπήρξε αντιπαράθεση, χωρίς να φταίει και να φταίω, σε έναν συμπαίκτη μου, που έχουμε κλάψει, έχουμε ματώσει μαζί, με τον οποίο υπήρξαμε συνεργάτες άριστοι στο παιχνίδι, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος επέλεξε τη διοίκηση. Η αντιπαράθεση που βγήκε δεν ισχύει και έχουμε μιλήσει».

Και κατέληξε: «Δεν θα πάρουμε παίκτη με 200.000 ευρώ, ενώ πραγματικά η αξία του είναι για 50.000 ευρώ. Εγώ θα είμαι το φίλτρο. Αν κρίνουμε ότι παίκτες είναι ασύμφοροι η προσπάθεια θα σταματά. Το θέμα του προπονητή θέλουμε να λυθεί το συντομότερο. Όταν γίνει αυτό, στηρίξτε το. Στηρίξτε την προσπάθεια για το καλό της ομάδας.

»Κανείς δεν μπορεί να σώσει το καράβι που βυθίζεται από μόνος του. Αναγνωρίζω την προσπάθεια που έγινε από τον κ. Καλαφατάκη και τα άλλα παιδιά. Κανείς δεν απορρίπτεται, θα κοιτάξουμε τι είναι καλύτερο και πιο συμφέρον για την ομάδα. Μας ενδιαφέρει η ομάδα να παίζει στην Ευρώπη. Θα ήθελα, αν μπορεί να συμβεί, η ομάδα να παίζει σε μεγάλα πρωταθλήματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024