Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τη μελλοντική επιστροφή του στον ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Μαυροκεφαλίδης

Τη μελλοντική επιστροφή του στον ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Μαυροκεφαλίδης

Στο basketballcamp που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Πυλαία παρευρέθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ. «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θα ήθελα να παίξω και πάλι στον ΠΑΟΚ, όταν όμως φτιάξουν τα πράγματα, είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σέντερ.

89

Στο basketballcamp που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Πυλαία παρευρέθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ.

«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θα ήθελα να παίξω και πάλι στον ΠΑΟΚ, όταν όμως φτιάξουν τα πράγματα, όταν θα παίζετε εσείς» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σέντερ.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν με αδίκησε, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε, όμως, και στην Εθνική. Ο καλύτερος φίλος μου στο μπάσκετ είναι ο Κώστας Βασιλειάδης, γιατί ξεκινήσαμε μαζί από το Κιλκίς, παίξαμε μετά μαζί και για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Πρόσθεσε ακόμα σχετικά με τον αγαπημένο του παίκτη:

«Θα αναφέρω έναν συνδυασμό, που κάνει τον τέλειο παίκτη. Πρέπει να έχει το σουτ του Νοβίτσκι, τις κινήσεις του Ολάζοουν και το μυαλό του Ντίβατς».

Στο διοκητικό σκέλος τώρα ο ΠΑΟΚ βασίζει τις ελπίδες του σε μεγάλο βαθμό σε εύπορους επενδυτές που είναι φίλαθλοι της ομάδας. Από την πλευρά του ο Νίκος Σταυρόπουλος περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο Μαρούσι προκειμένου να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βαγγέλη Αλεξανδρή ο ίδιος τόνισε πως δεν έγιναν συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Επισήμανε παράλληλα πως η παρουσία του στο 6ο PAOK Basketball Camp δεν σχετίζεται με τη φημολογία που καλλιεργείται για συνάντηση του με τους ανθρώπους της ομάδας με την προοπτική της συνεργασίας.

Τέλος το σχήμα του νέου διοκητικού συμβουλιού έχει ως πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο τον Μίλτο Κανωτά, αντιπρόεδρο τον Πολύμερο Κατσιώρας και μέλη τους Παύλο Σαλτσίδη, Ελευθέριο Σταμολάμπρο, Παρίση Στογιάννη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024