Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ολυμπιακός πάει για τίτλους με Σπανούλη» δηλώνει ο Τεόντοσιτς

«Ο Ολυμπιακός πάει για τίτλους με Σπανούλη» δηλώνει ο Τεόντοσιτς

Τη χαρά του για τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό εξέφρασε, με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μίλος Τεόντοσιτς. Παράλληλα, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε ότι θα αποτελέσει ένα ταιριαστό «δίδυμο» με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», όπως και στην επιθυμία του για κατάκτηση τίτλων.

Τη χαρά του για τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό εξέφρασε, με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Μίλος Τεόντοσιτς. Παράλληλα, ο Σέρβος γκαρντ τόνισε ότι θα αποτελέσει ένα ταιριαστό «δίδυμο» με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», όπως και στην επιθυμία του για κατάκτηση τίτλων.

Η γραπτή δήλωση του Τεόντοσιτς:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να γράψω ένα κομμάτι που θα εκφράζει τις σκέψεις μου για το μπάσκετ. Μου θυμίζει λίγο τις εργασίες στο σχολείο. Έχει ενδιαφέρον όμως. Λείπω ήδη αρκετά από την Ελλάδα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου λείπει πολύ. Έτσι είναι όμως η ζωή μας. Το παρκέ και η μπάλα του μπάσκετ είναι πολλές φορές η συντροφιά μας όταν όλοι βρίσκονται στις παραλίες. Όχι ότι μας χαλάει αυτό. Άλλωστε το μπάσκετ είναι η ζωή μας και είμαστε τυχεροί γι’ αυτό.

Άλλαξαν πολλά στην ομάδα από τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν. Άλλαξαν οι προπονητές, άλλαξαν και κάποιοι από τους παίκτες. Μόνο ένα δεν αλλάζει. Ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει και θέλει να κατακτήσει τα πάντα.

Με τον κόουτς Γιαννάκη είχα μια εξαιρετική συνεργασία και με βοήθησε πάρα πολύ. Πλέον όμως το αφεντικό είναι ο κόουτς Ίβκοβιτς κι αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ γιατί είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και σε μένα έχει προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά. Χαίρομαι πολύ που θα τον έχουμε στην άκρη του πάγκου και πιστεύω ότι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω που θέλουμε για να φτάσουμε στην κορυφή. Και όσοι λένε ότι εγώ είμαι ο πιο τυχερός γιατί τον ξέρω από την Εθνική ομάδα, μάλλον δεν τον ξέρουν καθόλου. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι υπέγραψε ο Βασίλης. Σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι θα ταιριάξουμε πολύ, αλλά και μ’ όλη την ομάδα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κόουτς για τον τρόπο που θα παίζουμε και δεν χρειάζεται να το ξέρω, αλλά νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να προσαρμόζεται στα πάντα. Το θέμα είναι να φέρουμε το αποτέλεσμα και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε . Πέρσι κατακτήσαμε το κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό του final four. Δεν είναι αρκετό!

Έφυγαν κάποια παιδιά, ήρθαν και θα’ ρθουν κάποια άλλα. Η ζωή μας είναι έτσι, πόσο μάλλον το μπάσκετ και ο αθλητισμό. Στο μπάσκετ δεν έχει σημασία το εγώ, αλλά το εμείς κι αυτό το’ χω καταλάβει καλά.

Αρκετά όμως με τα γραπτά γιατί ο κόουτς θέλει να δίνουμε όλη μας την ενέργεια στο γήπεδο και δεν αστειεύεται. Μόνο μια ευχή. Ελπίζω στην Τουρκία, δυο από τις τρεις ομάδες του βάθρου να είναι η Σερβία και η Ελλάδα όπως στην Πολωνία».


Στα «ερυθρόλευκα» ο νεαρός Κατσίβελης

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την Παρασκευή, μέσω ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, την απόκτηση του 19άχρονου γκαρντ, Δημήτρη Κατσίβελη, για τα επόμενα πέντε χρόνια. «Για κάθε αθλητή της ηλικίας μου είναι ένα μεγάλο όνειρο να βρεθεί σε μια μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής με την Εθνική Νέων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο 19άχρονος γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Who is Who…
Hμ. Γεν.: 1/10/1991
Θέση: Γκαρντ
Υψος: 1.94
Πρ. Ομάδες: Μαντουλίδης
Διακρίσεις: Πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 με την Εθνική Εφήβων. Δευτεραθλητής Κόσμου το 2009 με την Εθνική Νέων. Δευτεραθλητής Ευρώπης το 2010 με την Εθνική Νέων».

«Θα κάνω ότι χρειαστεί για να πετύχω»

Την χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ερυθρολεύκων ο Κατσίβελης. Ο νεαρός πλέι μέικερ τόνισε ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα κάνει ότι χρειαστεί για να πετύχει.

«Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Για κάθε αθλητή της ηλικίας μου είναι ένα μεγάλο όνειρο να βρεθεί σε μια μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη. Αυτή είναι η ευκαιρία μου και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη.

Το επίπεδο της ομάδας φοβίζει έναν παιδί της ηλικίας μου, αλλά από την άλλη μου δίνει κίνητρο να δουλέψω περισσότερο, να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ. Με τον Σλούκα και τον Παπανικολάου είμαστε φίλοι και ειδικά τον πρώτο καιρό πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ. Ξέρω ποιος είμαι και που πάω και θα κάνω ότι χρειαστεί για να το πετύχω. Οτι χρειαστεί», είπε ο Κατσίβελης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024