Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Στο μυαλό μας μόνο το μπάσκετ και η νίκη» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

«Στο μυαλό μας μόνο το μπάσκετ και η νίκη» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Την ευχή, την επόμενη ημέρα της μάχης των «αιωνίων» ο κόσμος να μιλάει μόνο για μπάσκετ, έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραμονή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στήριξη χωρίς ακρότητες ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ που ξεκαθάρισε ότι «θέλουμε τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο».

Την ευχή, την επόμενη ημέρα της μάχης των «αιωνίων» ο κόσμος να μιλάει μόνο για μπάσκετ, έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραμονή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:

«Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο μυαλό μας να είναι μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο, το πώς θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη από τον Ολυμπιακό».

«Είναι ένας αγώνας, τον οποίο όλοι περιμένουν. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ήταν δεδομένο ότι θα ήταν και πάλι η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια» είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Η μόνη ευχή που έχω να κάνω είναι ο κόσμος να μιλά μόνο για μπάσκετ την επόμενη μέρα και όλοι να ευχαριστηθούν ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και αυτό που παρακαλώ τον κόσμο μας είναι να βοηθήσει την ομάδα, να μας βοηθήσουν να γίνει ένα παιχνίδι μπάσκετ και να γιορτάσουμε στο τέλος μία νίκη.

»Είχαμε κάποια προβλήματα, ελπίζω να είμαστε όλοι παρόντες. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο μυαλό μας να είναι μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο, το πώς θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη από τον Ολυμπιακό».

Μπατίστ: «Στήριξη χωρίς ακρότητες»

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ, είπε: «Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένας αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Δεν χρειάζεται συστάσεις το παιχνίδι αυτό. Είναι σημαντικός, από όποια πλευρά κι αν τον δει κανείς. Και βαθμολογικά, αλλά και για λόγους γοήτρου για την κάθε ομάδα.

»Ο στόχος είναι μόνο η νίκη, δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι δεδομένο για κάθε αγώνα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια τέτοια αναμέτρηση, που μπορεί να παίξει ρόλο και στην τελική κατάταξη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

»Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πάρει χρόνο τόσο εγώ, όσο και ο Νίκολας, που αντιμετωπίζαμε προβλήματα τραυματισμών. Για εμάς θα είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, στο δικό μας γήπεδο. Ξέρουμε ήδη ότι θα είναι κατάμεστο.

»Αυτό που θέλουμε όλοι είναι η βοήθεια από τον κόσμο να μας δώσει ώθηση και να μας βοηθήσει πραγματικά. Κάθε επεισόδιο, κάθε ακρότητα να ξέρουν ότι δεν θα μας βοηθήσει, αντίθετα θα κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο παρκέ για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024