Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 64-62 της Καβάλας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 64-62 της Καβάλας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε στη σειρά με την Καβάλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες την Ενωση. Ο Δικέφαλος επικράτησε και στην Καλαμίτσα, αυτήν τη φορά με 64-62 και ετοιμάζεται να παίξει... τα ρέστα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε στη σειρά με την Καβάλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες την Ενωση. Ο Δικέφαλος επικράτησε και στην Καλαμίτσα, αυτήν τη φορά με 64-62 και ετοιμάζεται να παίξει… τα ρέστα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οπως όμως και στο πρώτο ματς στην Πυλαία (65-61), ο Δικέφαλος δυσκολεύτηκε αρκετά για να καταβάλει την αντίσταση του συγκροτήματος του Δημήτρη Πρίφτη, στην πρώτη της παρουσία στα πλεί οφ. Ωστόσο, δύο βολές του Στίγκερς δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για το Eurocup, αλλά σίγουρα θα επιδιώξει το κάτι παραπάνω. Την πρόκριση στη Euroleague της επόμενης σεζόν. Φυσικά, κόντρα στο Τριφύλλι το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δοθεί (τουλάχιστον) μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να μετρήσει δυνάμεις για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 35-34, 51-53, 62-64
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΚΑΒΑΛΑ (Δημήτρης Πρίφτης):
ΜάκΙντος 4, Παλάσιο 22 (1), Κοστόφ 10 (1), Παπανικολάου, Στεφανίδης 1, Σίμονς 8, Γεωργάκης, Γιόροβιτς 7 (1), Καραποστόλου 2, Αγγελόπουλος 8.
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 13 (1), Κρίστμας 3 (1), Αποστολίδης 2, Δέδας 13 (3), Ντόζιερ 15, Στίγκερς 2, Μπούλιαν 4, Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Γκετσέφσκι 9 (1).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σχινάς-Παπαπέτρου-Ψαριανός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024