Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλος» ο Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ίβκοβιτς

«Τέλος» ο Μπουρούσης από τον Ολυμπιακό, αποφασίζει ο Ίβκοβιτς

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ΚΑΕ, ένα χρόνο πριν αυτό ολοκληρωθεί, μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (30/06) με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο. Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του, να παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας, μετά την επικείμενη αποχώρησή τους.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ΚΑΕ, ένα χρόνο πριν αυτό ολοκληρωθεί, μετά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (30/06) με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουρούσης φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση για «διαζύγιο» κοινή συναινέσει, μένοντας ελεύθερος χωρίς να προβάλει αξιώσεις αποζημίωσης, λαμβάντας σε αντάλλαγμα το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση φέρεται ενοχλημένη από τη γνωστή τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο παίκτης με τον Μάκη Ψωμιάδη και έτσι, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν.

Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να συναντηθεί σύντομα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να τους ενημερώσει για την απόφασή του, να παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας, μετά την επικείμενη αποχώρησή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024