Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σημαντικό για την ομάδα και για εμένα» είπε ο Σπανούλης

«Σημαντικό για την ομάδα και για εμένα» είπε ο Σπανούλης

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της μπουτίκ «Olympiacos BC Store» - και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο ντέρμπι το οποίο θεωρεί «σημαντικό τόσο για τη  ομάδα όσο και για εμένα» αλλά και για τα ματς της Ευρωλίγκα με την Νανσί και την Μπιλμπάο.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της μπουτίκ «Olympiacos BC Store» – και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο ντέρμπι το οποίο θεωρεί «σημαντικό τόσο για τη ομάδα όσο και για εμένα» αλλά και για τα ματς της Ευρωλίγκα με την Νανσί και την Μπιλμπάο.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα», είπε ο Σπανούλης και πρόσθεσε πως: «Έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχικά με την Νανσί, μετά με τον Παναθηναϊκό και τέλος με την Μπιλμπάο. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό πιο συγκεντρωμένοι και στα τρία ματς».

Η μπουτίκ του Ολυμπιακού θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00, τα Σάββατα από τις 9:00 έως τις 18:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 16:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024