Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύνθημα τίτλου από Ίβκοβιτς: «Να είμαστε πιο ομάδα από ποτέ»

Σύνθημα τίτλου από Ίβκοβιτς: «Να είμαστε πιο ομάδα από ποτέ»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, να είναι «πιο ομάδα» από κάθε άλλη φορά, ώστε οι Πειραιώτες το Σάββατο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του 5ου τελικού της Α1. Στην προπόνηση ο Γ. Αγγελόπουλος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, να είναι «πιο ομάδα» από κάθε άλλη φορά, ώστε οι Πειραιώτες το Σάββατο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του 5ου τελικού της Α1.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως «πίσω μας υπάρχει μια σεζόν στην οποία δουλέψαμε πάρα πολύ και όπως είπα στην αρχή έτσι και τώρα που φτάσαμε στο τέλος, λέω ότι αυτή η σεζόν ήταν πολύ ευχάριστη για μένα. Έχουμε ιδιαίτερη εκτίμηση στον αντίπαλο μας, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Σίγουρα ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κάθε παιχνίδι ως τώρα ήταν διαφορετικό στο ρυθμό και στην απόδοση των παικτών. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο ομάδα από κάθε άλλη φορά κι αυτή η ομαδικότητα θα φέρει τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως «φτάσαμε στο τέλος κι αν κοιτάξουμε πίσω θα δούμε ότι έχουμε πετύχει πολλά, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο στόχο μας. Έχει μείνει ένα παιχνίδι, το πιο σημαντικό και οφείλουμε να δώσουμε ότι έχουμε ο καθένας για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά ξέρουμε και πώς να τις ξεπεράσουμε. Αρκεί να είμαστε έτοιμοι πνευματικά γιατί σωματικά νομίζω ότι είμαστε».

Στην προπόνηση ο Γ. Αγγελόπουλος

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για τον πέμπτο τελικό με την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στην προπόνηση. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακολούθησε, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σκινδήλια, το πρόγραμμα των Πρωταθλητών Ευρώπης πριν τον αυριανό τελικό με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει και τον τίτλο.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είδε και τους 16 παίκτες του να βγάζουν όλη την προπόνηση και η λογική λέει πως αύριο στη 12αδα θα βρεθούν αυτοί που αγωνίστηκαν στο τέταρτο ματς στο ΟΑΚΑ. Δηλαδή εκτός θα μείνουν για ακόμη μια φορά οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024