Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός περιμένει... στη γωνία για τον Μάικ Μπατίστ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει… στη γωνία για τον Μάικ Μπατίστ

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να περιμένει... στη γωνία για την απόκτηση του Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός σέντερ που έφυγε από τους Πράσινους το καλοκαίρι για την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, δεν έχει ικανοποιήσει με την ως τώρα απόδοσή του τους Τούρκους, οι οποίοι σκέφτονται πλέον σοβαρά να λύσουν τη συνεργασία τους με τον «μπουλντόζα». Αυτό ακριβώς περιμένει και ο Παναθηναϊκός για να κινηθεί στη συνέχεια για την επιστροφή του θηριώδους σέντερ στο ΟΑΚΑ, κάτι που μοιάζει σαν... Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον κόσμο και τον Αργύρη Πεδουλάκη που ψάχνει τον αντικαταστάτη του τραυματία Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να περιμένει… στη γωνία για την απόκτηση του Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός σέντερ που έφυγε από τους Πράσινους το καλοκαίρι για την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, δεν έχει ικανοποιήσει με την ως τώρα απόδοσή του τους Τούρκους, οι οποίοι σκέφτονται πλέον σοβαρά να λύσουν τη συνεργασία τους με τον «μπουλντόζα».

Αυτό ακριβώς περιμένει και ο Παναθηναϊκός για να κινηθεί στη συνέχεια για την επιστροφή του θηριώδους σέντερ στο ΟΑΚΑ, κάτι που μοιάζει σαν… Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον κόσμο και τον Αργύρη Πεδουλάκη που ψάχνει τον αντικαταστάτη του τραυματία Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Μάλιστα, πριν προκύψει το θέμα με τον Μπατίστ, οι Πράσινοι είχαν βάλει στο στόχαστρο έναν πρώην παίκτη τους, τον Γεωργιανό Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος τελικά κατέληξε το πρωί της Δευτέρας στον Ολυμπιακό.

Διαψεύδει η Φενέρ για Μπατίστ

Την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν την αποδέσμευση του Μπατίστ, στη Φενέρ έχουν διαφορετική άποψη…

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Τούρκων, Κεμάλ Ντιντσέρ αποδίδει όλα αυτά σε φήμες, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει την ύπαρξη σκέψης αποχώρησης του Μπατίστ.

«Έχουμε εγγυημένα συμβόλαια με τους παίκτες μας, ενώ η αποχώρηση του Μάικ Μπατίστ είναι απλά μία φήμη, δεν τόσο εύκολο όσο φαίνεται το να λύσεις τη συνεργασία σου με κάποιον παίκτη», υπογράμμισε ο Ντιντσέρ και κατέληξε:

«Προτεραιότητά μας είναι η απόκτηση ενός γκαρντ και δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε 1 εκατ. ευρώ για buy out. Θα πρέπει να πάμε για την καλύτερη επιλογή ανάλογα με το μπάτζετ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024