Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός δίνει 500.000 δολάρια και παίρνει τον Φώτση

Ο Παναθηναϊκός δίνει 500.000 δολάρια και παίρνει τον Φώτση

Η Αρμάνι Μιλάνο ζήτησε 500.000 δολάρια για να παραχωρήσει τον Φώτση και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πληρώσει και να κάνει άμεσα δικό του τον παίκτη. Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Sentra FM», ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Ιταλούς με τα χρήματα να δίνονται σε δύο δόσεις, μια άμεσα και μια τον Σεπτέμβριο. Πλέον απομένει η απάντηση της Αρμάνι, η οποία, ωστόσο, αποφάσεις συνεχώς.

Η Αρμάνι Μιλάνο ζήτησε 500.000 δολάρια για να παραχωρήσει τον Φώτση και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πληρώσει και να κάνει άμεσα δικό του τον παίκτη.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Sentra FM», ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Ιταλούς με τα χρήματα να δίνονται σε δύο δόσεις, μια άμεσα και μια τον Σεπτέμβριο. Πλέον απομένει η απάντηση της Αρμάνι, η οποία, ωστόσο, αποφάσεις συνεχώς.

Μετά και την πολύ καλή εμφάνιση του 32χρονου φόργουορντ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, οι Ιταλοί τόνιζαν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται, ωστόσο ήταν κοινό μυστικό ότι αυτό το έλεγαν για να λάβουν αποζημίωση.

Μάλιστα, αν η Αρμάνι πουλήσει τον Φώτση στους Πράσινους, θα εξοικονομήσει περίπου ένα εκατ. ευρώ, αφού θα γλιτώσει την τελευταία δόση του συμβολαίου του Φώτση, ο οποίος θα χαρίσει και τα ως τώρα οφειλόμενα (περίπου 200.000 ευρώ), συν τα 500.000 δολάρια από τον ΠΑΟ.

Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση των Ιταλών που ως τώρα δεν είναι πολύ σταθεροί στις αποφάσεις τους για το αν θέλουν να δώσουν τον παίκτη ή όχι, ενώ το σίγουρο είναι ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει ως την Τετάρτη, αφού τότε οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο «Top 16» της Ευρωλίγκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτσης έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ομάδας του ότι θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ενώ τα έχει βρει με τους Πράσινους για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απείλησε με Κέιν η Μπάγερν – Εντυπωσιακή απόκρουση του Νόιερ σε σουτ του Βινίσιους (vids)

Στο 29’ ο Βρετανός έκανε το βολ-πλανέ, αλλά ο Λούνιν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε – Στο 40’ ο Νόιερ απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Βινίσιους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024