Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δίμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα στον Δ.Γιαννακόπουλο

Δίμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα στον Δ.Γιαννακόπουλο

Με δίμηνο αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τα όσα είπε μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έκανε διορθωτική ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης, αλλάζοντας την τιμωρία από «αγωνιστικούς χώρους» σε «γήπεδα».

Με δίμηνο αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα καιπρόστιμο 5.000 τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τα όσα είπε μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έκανε διορθωτική ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης, αλλάζοντας την τιμωρία από «αγωνιστικούς χώρους» σε «γήπεδα».

Ο αθλητικός δικαστής απέστειλε την απόφαση στα γραφεία της «πράσινης» ΚΑΕ, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να μην έχει για τους επόμενους δύο μήνες δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα. Πάντως, θα έχει δικαίωμα εισόδου στα παιχνίδια των πλέι οφ της Α1, καθώς η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου.

Αναλυτικά η (νέα) απόφαση:

«1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024