Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Άντιτς μετά τον τραυματισμό του

Σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Άντιτς μετά τον τραυματισμό του

Ανησύχησαν στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Πέρο Άντιτς στον αγώνα με τον Άρη, αλλά ελπίζουν πως δεν θα αποδειχτεί κάτι σοβαρό, εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων που απομένουν στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα με Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και Κίμκι. Ο σέντερ από την πΓΔΜ δέχτηκε γονατιά στον αριστερό τετρακέφαλο στο Αλεξάνδρειο και παρουσίασε αιμάτωμα. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν να μην έχει υποστεί θλάση και επομένως να είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση της Παρασκευής (29/3) με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ.

Ανησύχησαν στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Πέρο Άντιτς στον αγώνα με τον Άρη, αλλά ελπίζουν πως δεν θα αποδειχτεί κάτι σοβαρό, εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων που απομένουν στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα με Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και Κίμκι. Ο σέντερ από την πΓΔΜ δέχτηκε γονατιά στον αριστερό τετρακέφαλο στο Αλεξάνδρειο και παρουσίασε αιμάτωμα.

Με το Σερμαντίνι σε καλή βραδιά, δεν χρειάστηκε να ρισκάρει να ξαναρίξει στο παρκέ τον Άντιτς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά την Τρίτη θα υποβληθεί σε υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν να μην έχει υποστεί θλάση και επομένως να είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση της Παρασκευής (29/3) με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Γιώργος Πρίντεζης (μέση) και Τζος Πάουελ (ώμος), που δεν αγωνίστηκαν ούτε σήμερα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final Four: Πόσο δίνει να το σηκώσουν στο Βερολίνο…

Το Final Four θα έχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατάφεραν να προκριθούν στο Βερολίνο – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024