Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση και βελτίωση θέλει ο Μπαρτζώκας

Συγκέντρωση και βελτίωση θέλει ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση και βελτίωση της ομάδας του στον 3ο αγώνα της σειράς στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης (21:00). Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς παραδέχθηκε ότι είναι πρόκληση για τους Ερυθρόλευκους να γυρίσουν από το 2-0 απέναντι στους Πράσινους. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση, την οποία παρακολούθησαν οι Αγγελόπουλοι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση και βελτίωση της ομάδας του στον 3ο αγώνα της σειράς στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης (21:00). Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς παραδέχθηκε ότι είναι πρόκληση για τους Ερυθρόλευκους να γυρίσουν από το 2-0 απέναντι στους Πράσινους.

«Σύμφωνα με τις πιθανότητες ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κερδίσουμε στο γήπεδο μας. Να παίξουμε καλύτερα από τις προηγούμενες φορές, να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας. Έχουμε επικεντρωθεί μόνο σε αυτό», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς είπε: «Θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε από το 0-2. Θα είναι, όμως, και μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς. Το καλό για εμάς είναι ότι αυτή η ομάδα ξέρει από τέτοιες καταστάσεις, έχει εμπειρία από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ξέρουμε τον τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε φάση ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι τη φορά και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Με Αγγελόπουλους και χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ερυθρολεύκων εν όψει του αγώνα της Τετάρτης, ενώ η προπόνηση έγινε παρουσία του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Οι πρόεδροι της ομάδας βρέθηκαν κοντά στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, δείχνοντας την στήριξή τους.

Οι Αγγελόπουλοι δεν μίλησαν στους παίκτες, ενώ λίγο αργότερα το παρών στην προπόνηση έδωσε τόσο ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, όσο και ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα, ενώ ο Εϊσι Λο ανέβασε ρυθμούς και πλέον αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024