Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός προσφέρει 900.000 ευρώ στον Κάιλ Χάινς

Ο Ολυμπιακός προσφέρει 900.000 ευρώ στον Κάιλ Χάινς

Ο Καίλ Χάινς αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα ξεκουραστεί με την οικογένεια του, έχοντας στα χέρια του τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 900.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο δύο χρόνων. Ο Αμερικάνος ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία από τη διοίκηση για να σκεφτεί, να εξετάσει τις άλλες προτάσεις του και να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι η ανανέωση δεν θα πάρει διαστάσεις σίριαλ.

Ο Καίλ Χάινς αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα ξεκουραστεί με την οικογένεια του, έχοντας στα χέρια του τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα «δίνουν όλα» για να κρατήσουν τον 27χρονο σέντερ στον Λιμάνι, που προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με την ομάδα. Έτσι το νέο συμβόλαιο που προτείνουν στον Αμερικάνο είναι διάρκειας δύο ετών και θα έχει ετήσιες απολαβές 900.000 δηλαδή, περίπου, τα τριπλά από τα 350.000 που έπαιρνε μέχρι φέτος.

Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, με κύρια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που του δίνει το καθόλου ευκαφρόνητο ποσό από ανέρχεται σε 1.000.000 τον χρόνο.

Ο Αμερικάνος ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία από τη διοίκηση για να σκεφτεί, να εξετάσει τις άλλες προτάσεις του και να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι η ανανέωση δεν θα πάρει διαστάσεις σίριαλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024