Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε το ραντεβού του Σπανούλη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το ραντεβού του Σπανούλη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Το φημολογούμενο ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη και του μάνατζέρ του με τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τελικώς, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη! Ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε από τις διακοπές του και σε επικοινωνία που υπήρχε με την πλευρά των «ερυθρολεύκων» του ζητήθηκε να μετατεθεί η συνάντηση για την Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι για τον Σπανούλη έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε (που ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ομπράντοβιτς).

Το φημολογούμενο ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη και του μάνατζέρ του με τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τελικώς, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη! Ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε από τις διακοπές του και σε επικοινωνία που υπήρχε με την πλευρά των «ερυθρολεύκων» του ζητήθηκε να μετατεθεί η συνάντηση για την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να είναι παρόντες στη συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας και τα πάντα να κριθούν από την συνομιλία που θα έχουν εκείνοι μαζί του και όχι κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης.

Έτσι η συνάντηση των δύο πλευρών μεταφέρεται εκτός απρόοπτου για την Πέμπτη (4/7) όταν και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για την νέα Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά του ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας, εάν πρώτα δεν μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, ώστε να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης και μετά από το ραντεβού αυτό ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του..

Θυμίζουμε ότι για τον Σπανούλη έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε (που ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ομπράντοβιτς).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024