Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέγκιτς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέγκιτς ο Ολυμπιακός

Δεν έχασε χρόνο ο Ολυμπιακός και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Κώστα Παπανικολάου, ανακοίνωσε τον ερχομό ενός νέου παίκτη. Ο λόγος για τον Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτη.

Δεν έχασε χρόνο ο Ολυμπιακός και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Κώστα Παπανικολάου, ανακοίνωσε τον ερχομό ενός νέου παίκτη. Ο λόγος για τον Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σλοβάκος σέντερ (ύψους 2,16) πριν από λίγους μήνες είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκα, ωστόσο πλέον ανήκει στους πρωταθλητές Ευρώπης με συμβόλαιο 2 ετών. Με την απόκτηση του Μπέγκιτς κλείνουν οι θέσεις του σέντερ για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μίρζα Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος σέντερ θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια.»

Οι πρώτες δηλώσεις του Σλοβάκου ως παίκτης του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που θα είμαι μέλος των Πρωταθλητών Ευρώπης. Δεν έχω ξεχάσει τον τελικό στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου και το πόσο δύσκολο ήταν για τη Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το να είμαι στο ρόστερ της είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα είμαστε σίγουρα πολύ επιθετική και γρήγορη front line. Σίγουρα είμαστε αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά αν δουλέψουμε σκληρά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα».

Στην ερώτηση για τι θέλει να πετύχει με τον Ολυμπιακό είπε: «Ξέρω ότι όταν είσαι δυο φορές στη σειρά Πρωταθλητής Ευρώπης ονειρεύεσαι και το τρίτο βαρύτιμο τρόπαιο. Αυτό σίγουρα είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θέλω μόνο να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο παρκέ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024