Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπερήφανος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Μπέγκιτς

Υπερήφανος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Μπέγκιτς

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Μίρσα Μπέγκιτς, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβένος σέντερ κατά την άφιξή του τόνισε ότι είναι υπερήφανος που θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης, μίλησε για το... three-peat, για τον Σπανούλη αλλά και τον κόσμο των Ερυθρολεύκων.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Μίρσα Μπέγκιτς, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο Σλοβένος σέντερ κατά την άφιξή του τόνισε ότι είναι υπερήφανος που θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης, μίλησε για το… three-peat, για τον Σπανούλη αλλά και τον κόσμο των Ερυθρολεύκων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνιστώ στον πρωταθλητή Ευρώπης. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή την περίοδο της καριέρας μου είναι το καλύτερο μέρος για μένα και δεν θα μπορούσα να δεχτώ καλύτερη πρόταση», είπε αρχικά ο Μπέγκιτς και συνέχισε μιλώντας για την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα:

«Αυτό ελπίζω γι αυτό ήρθα αλλά ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο για το three peat γιατί όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας κερδίσουν. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη συνύπαρξη του με τον Σπανούλη: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία και σχέση εντός και εκτός γηπέδου. Μας σκότωσε ο Σπανούλης στον τελικό ήταν καταλυτικός στο να πάρουν το πρωτάθλημα Ευρώπης».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Στο Λονδίνο ήταν τόσο θορυβώδης που από ένα σημείο και μετά μας επηρέασε πολύ. Είχα ακούσει πολλά πριν από το δικό μας τελικό και πλέον αισθάνομαι τυχερός που θα τον έχω στη δική μου πλευρά κι όχι απέναντι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024