Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα βρήκε με Βασιλόπουλο, στο CAS με Παπαλουκά

Τα βρήκε με Βασιλόπουλο, στο CAS με Παπαλουκά

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της απαντά ουσιαστικά στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι έχει έρθει σε συμβιβαστική λύση με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο εδώ και περίπου έναν μήνα για τα χρήματα που έχει λαμβάνει από τους Ερυθρόλευκους παρά τη μακρά απουσία του λόγω τραυματισμού. Επίσης, με δεύτερη ανακοίνωση αναφέρει ότι θα ασκήσει έφεση στο CAS στην απόφαση της FIBA που δικαιώνει τον Θοδωρή Παπαλουκά και καλεί τον Ολυμπιακό να πληρώσει στον παλαίμαχο άσο 1,75 εκατ. ευρώ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της απαντά ουσιαστικά στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι έχει έρθει σε συμβιβαστική λύση με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο εδώ και περίπου έναν μήνα για τα χρήματα που έχει λαμβάνει από τους Ερυθρόλευκους παρά τη μακρά απουσία του λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση οι Πειραιώτες ευχαριστούν τον παίκτη για τη προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται να συνεχίσει με υγεία την αγωνιστική δράση του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με δήθεν εκκρεμή δικαστική διαφορά με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές με πνεύμα καλής συνεργασίας και διάθεσης έχουν επιλύσει συμβιβαστικά, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, το ζήτημα που είχε ανακύψει από την μακρά απουσία του παίκτη από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά του Π. Βασιλόπουλου και εύχεται στον παίκτη να συνεχίσει με υγεία την αγωνιστική του δράση».

Έφεση στο CAS για τον Παπαλουκά

Επίσης, με δεύτερη ανακοίνωση αναφέρει ότι θα ασκήσει έφεση στο CAS στην απόφαση της FIBA που δικαιώνει τον Θοδωρή Παπαλουκά και καλεί τον Ολυμπιακό να πληρώσει στον παλαίμαχο άσο 1,75 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον Παπαλουκά:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. Πλην όμως, την θεωρεί άδικη και εσφαλμένη μια και στηρίχθηκε αποκλειστικά στην έλλειψη έγγραφης συμφωνίας με τον παίκτη για την αναπροσαρμογή της αμοιβής του στο πλαίσιο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Γι’ αυτό θα ασκήσει έφεση ενώπιον του CAS προσδοκώντας στην δικαίωσή της.

Η συμφωνία είχε γίνει προφορικά και είχε τότε (Ιούνιος 2010) λάβει ευρεία δημοσιότητα χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί από τον παίκτη. Μάλιστα, εκπληρώθηκε κανονικά, αφού παρήλθε περίπου 1 ½ χρόνος χωρίς οιαδήποτε διαμαρτυρία του παίκτη. Η σύναψη αυτής της συμφωνίας προφορικά (Συμφωνία Κυρίων) δίχως την υπογραφή έγγραφου συμφωνητικού έγινε καλόπιστα εκ μέρους του Ολυμπιακού στα πλαίσια της αμοιβαίας τότε εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και του παίκτη.

Εξάλλου και η αρχική συμφωνία μετακίνησης του Παπαλουκά από την ΤΣΣΚΑ στον Ολυμπιακό βασίστηκε σε προφορικές δεσμεύσεις των εκπροσώπων της ομάδας χωρίς έγγραφα και οι οποίες στην συνέχεια τηρήθηκαν στο ακέραιο.

Αποτέλεσε μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη η καθυστερημένη αντίδραση και η κακόπιστη υπαναχώρηση του Θ. Παπαλουκά, ο οποίος μάλιστα προσέφυγε στο δικαστήριο, επιστρατεύοντας για μοναδικό μάρτυρά του τον Γ. Μπουρούση!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024