Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» με Παπαπέτρου για 5 χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

«Βόμβα» με Παπαπέτρου για 5 χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή και μάλιστα... βόμβα, καθώς το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε και τον Γιάννη Παπαπέτρου, ο οποίος υπέγραψε με τη σειρά του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ο νεαρός φόργουορντ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στο κολέγιο του Τέξας, έχοντας 8,3 πόντους ανά αναμέτρηση. Ο Παπαπέτρου αποφάσισε να… απαρνηθεί το κολεγιακός πρωτάθλημα (NCAA) αν και αναμενόταν να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Τέξας και παράλληλα να συνεχίσει στις ΗΠΑ τις σπουδές του.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή και μάλιστα… βόμβα, καθώς το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε και τον Γιάννη Παπαπέτρου, ο οποίος υπέγραψε με τη σειρά του πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ο νεαρός φόργουορντ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στο κολέγιο του Τέξας, έχοντας 8,3 πόντους ανά αναμέτρηση.

Ο Παπαπέτρου αποφάσισε να… απαρνηθεί το κολεγιακός πρωτάθλημα (NCAA) αν και αναμενόταν να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Τέξας και παράλληλα να συνεχίσει στις ΗΠΑ τις σπουδές του.

Ωστόσο, ο 19χρονος φόργουορντ τελικά αποφάσισε να πει το «ναι» στην πολύ καλή πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο) και η απόκτησή του ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ.

Ο παίκτης αναμένεται να είναι από την Πέμπτη στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας του ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου, γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1994 και με ύψος 2,06μ., έλαμψε με την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, καθώς σε 10 ματς είχε 15,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Ο γιος του Αργύρη Παπαπέτρου φοιτούσε στο Texas University, όπου στην παρθενική του σεζόν είχε 8,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά αγώνα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Who is who
Hμ. Γεν.: 30/03/1994
Τοπ. Γεν.: Πάτρα
Ύψος: 2.06
Πρ. Ομάδες: University of Texas».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024