Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στον Παναθηναϊκό με Ούκιτς, εκτός για έξι εβδομάδες

Σοκ στον Παναθηναϊκό με Ούκιτς, εκτός για έξι εβδομάδες

Σοκ στον Παναθηναϊκό καθώς ο Ρόκο Λένι Ούκιτς επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ. Ο Κροάτης γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στον αχίλλειο και στο δύο πόδια (περισσότερο στο δεξί), με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου έξι εβδομάδες. Ο Ούκιτς θα αρχίσει άμεσα θεραπεία και την επόμενη εβδομάδα η κατάστασή του θα επανεξεταστεί. Πάντως, όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο Κροάτης χάνει το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 14 Οκτωβρίου.

Σοκ στον Παναθηναϊκό καθώς ο Ρόκο Λένι Ούκιτς επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Κροάτης γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στον αχίλλειο και στο δύο πόδια (περισσότερο στο δεξί), με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου έξι εβδομάδες. Ο Ούκιτς θα αρχίσει άμεσα θεραπεία και την επόμενη εβδομάδα η κατάστασή του θα επανεξεταστεί.

Πάντως, όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο Κροάτης χάνει το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 14 Οκτωβρίου.

Οι Πράσινοι είναι έξαλλοι με τους ανθρώπους της Εθνικής Κροατίας που ενώ έβλεπαν την κατάστασή του να επιδεινώνεται, τον άφηναν να παίζει με αποτέλεσμα η ζημιά να γίνει μεγαλύτερη.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το μεσημέρι (13.30) της Παρασκευής για τη Μόσχα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» μαζί με τη διοργανώτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024