Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτησε Ελλάδα με το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός

Πάτησε Ελλάδα με το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Ολυμπιακός, έχοντας στις αποσκευές του το Διηπειρωτικό Κύπελλο. «Θα μας μείνει αξέχαστο το ταξίδι» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσθέτοντας ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα γιατί ξεκινάει η σεζόν». Οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο ματς με τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο την Πέμπτη και φυσικά στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1, την επόμενη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Ολυμπιακός, έχοντας στις αποσκευές του το Διηπειρωτικό Κύπελλο. «Θα μας μείνει αξέχαστο το ταξίδι» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσθέτοντας ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα γιατί ξεκινάει η σεζόν».

Οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο ματς με τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο την Πέμπτη και φυσικά στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1, την επόμενη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Στη Βραζιλία, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός επικράτησε στους δύο τελικούς της Πινιέιρος για να φτάσει στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει:

«Θέλαμε πολύ το τρόπαιο, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο μπορεί να φάνηκε από την τηλεόραση. Η Πινιέιρος ήταν μία περίεργη ομάδα. Ήταν μια σημαντική εμπειρία αυτό το ταξίδι. Σε μία άλλη Ήπειρο, με διαφορετική κουλτούρα. Το ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο. Ωστόσο, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα γιατί ξεκινάει η σεζόν».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: «Τα παιχνίδια με την Πινιέιρος ήταν δύο τελικοί Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρχές, καλή στο ένας εναντίον ενός και ιδιαίτερα στους κοντούς. Αν βάλεις και το μεγάλο ταξίδι υπήρχαν δυσκολίες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Λεβερκούζεν: Μόλις η τρίτη ομάδα στο top-5 που κατακτά τον τίτλο αήττητη (pis+vids)

Η Λεβερκούζεν μπήκε στο κλειστό κλαμπ των Άρσεναλ (2003-2004) και Γιουβέντους (2011-2012).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024