Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και επίσημα ο Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό

Και επίσημα ο Τζαμάριο Μουν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσε με επίσημη ανακοίνωση του, τον... ανυπόμονο Τζαμάριο Μουν, που νωρίτερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, είχε αποκαλύψει ότι θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα! Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μπρεντ Πέτγουέϊ. Nα σημειωθεί ότι ο Μουν θα παίζει αρχικά μόνο στην Α1. Στην Ευρωλίγκα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το τέλος του πρώτου γύρου του Τοp16.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσε με επίσημη ανακοίνωση του, τον… ανυπόμονο Τζαμάριο Μουν, που νωρίτερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, είχε αποκαλύψει ότι θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μπρεντ Πέτγουέϊ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Jamario Moon. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα ως το τέλος της σεζόν».

Γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1980, έχει περάσει από το ΝΒΑ σε διάφορες ομάδες (Μαϊάμι, Κλίβελαντ, Κλίπερς, Μπόμπκατς), αλλά και στο Μεξικό (2006-2007), ενώ την τελευταία αγωνιζόταν στο NBDL.

Φέτος, στο NBDL έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, στα 14 ως βασικός. Εχει κατά μέσο όρο 32,7 συμμετοχής ανά παιχνίδι με 47,2% εντός πεδιάς, 42,5% στα τρίποντα, 81,6% στις βολές, 6,9 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ, 2,1 κλεψίματα και 2,7 μπλοκ.

Ο Μουν έχει λάβει μέρος σε δύο εκδηλώσεις του All star game του NBA. Το 2008 συμμετείχε στον αγώνα των ρούκι και μάλιστα σημείωσε 13 πόντους, ενώ το 2007 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων και τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον νικητή Ντουάιτ Χάουαρντ!

Nα σημειωθεί ότι ο Μουν θα παίζει αρχικά μόνο στην Α1. Στην Ευρωλίγκα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το τέλος του πρώτου γύρου του Τοp16.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024