Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σύνθημα» νίκης από τον Μπαρτζώκα εν όψει του 2ου τελικού

«Σύνθημα» νίκης από τον Μπαρτζώκα εν όψει του 2ου τελικού

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς, την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, που διεξάγεται τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, με σκοπό να ισοφαρίσει τη σειρά και μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν τον αγώνα έδωσε το δικό του σύνθημα νίκης λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι τους και να εξαλείψουν τα «κενά» διαστήματα.

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς, την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, που διεξάγεται τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, με σκοπό να ισοφαρίσει τη σειρά και μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν τον αγώνα έδωσε το δικό του σύνθημα νίκης λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι τους και να εξαλείψουν τα «κενά» διαστήματα.

«Για εμάς ο στόχος είναι να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στον πρώτο τελικό και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας», υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά, δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζουν άριστα η μία την άλλη».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στο πρώτο ματς.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μπάλα είναι ξεχωριστή και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτών, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό».

Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση

Παρουσία ενός εκ των προέδρων της ομάδας και συγκεκριμένα του Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός από το ήδη γνωστό με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος εξαιτίας διαστρέμματος θα χάσει την σειρά των τελικών.

Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να παρατάξει την ίδια 12άδα που είχε μαζί του στο ΟΑΚΑ πριν λίγες μέρες.

Όσον αφορά το κομμάτι της προπόνησης οι «ερυθρόλευκοι» διόρθωσαν κυρίως τα λάθη που έκαναν στον πρώτο αγώνα τα οποία ανέλυσαν πριν σε βίντεο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024