Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στόχος να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας», λέει ο Μπαρτζώκας

«Στόχος να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας», λέει ο Μπαρτζώκας

Στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται αύριο η σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται μόνο το «break» της έδρας του Παναθηναϊκού, που θα του δώσει το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-1) και θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. O τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση: «Μετά τα δύο παιχνίδια δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας».

Στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται αύριο η σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται μόνο το «break» της έδρας του Παναθηναϊκού, που θα του δώσει το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-1) και θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. O τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση:

«Μετά τα δύο παιχνίδια δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας».

Από την πλευρά του ο Μπράιαντ Ντάνστον πρόσθεσε: «Θα πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ το ίδιο παιχνίδι που κάναμε και στην έδρα μας. Ακριβώς το ίδιο. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση και επιθετικοί στην άμυνα μας.

Θα πρέπει να τους βγάλουμε από τον τρόπο παιχνιδιού τους με τη δική μας άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να είμαστε εμείς αυτοί που με την άμυνα μας θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα στον τρόπο παιχνιδιού τους».

Χωρίς προβλήματα…

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον 3ο τελικό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (19:45). Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη μετά το +25 του αγώνα της Τρίτης στο ΣΕΦ, αλλά όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους, αφού γνωρίζουν πως απαιτείται τουλάχιστον μια νίκη στο γήπεδο του αντιπάλου για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος. Προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν της δεδομένης απουσίας του Βασίλη Καββαδά που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024