Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προβλήματα στον ΠΑΟ με τους αμφίβολους Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις

Προβλήματα στον ΠΑΟ με τους αμφίβολους Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις

Προβλημάτων συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» χάνουν και τους τραυματίες Στεφάν Λάσμε, Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις! Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στερηθεί των υπηρεσιών των παραπάνω παικτών του, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να λογίζονται ως αμφίβολοι για τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ την προσεχή Κυριακή.

Προβλημάτων συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» χάνουν και τους τραυματίες Στεφάν Λάσμε, Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στερηθεί των υπηρεσιών των παραπάνω παικτών του, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να λογίζονται ως αμφίβολοι για τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ την προσεχή Κυριακή.

Ο Λάσμε αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα, λόγω μιας άσχημης πτώσης που είχε στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, ο Γκιστ δεν προπονήθηκε, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Ματσιούλις αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ υπέστη και διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Κατά τα άλλα, ο «Φράγκι», δεν πίεσε ιδιαίτερα τους παίκτες του, οι οποίοι ως επί των πλείστων, ακολούθησαν ατομικό πρόβλημα και περιορίστηκε σε παρατηρήσεις σχετικά με την ήττα που… χάρισε το προβάδισμα και κυρίως το πλεονέκτημα έδρας στον αντίπαλο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024