Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κόσμος και Γιαννακόπουλοι «ντόπαραν» τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Κόσμος και Γιαννακόπουλοι «ντόπαραν» τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν από τον 4ο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Κυριακή 19:45), όπου οι «πράσινοι» χρειάζονται την νίκη, καθώς με ήττα χάνουν το πρωτάθλημα Ελλάδος από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και ο θείος του Θανάσης. Ερωτηματικά για Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις.

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν από τον 4ο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Κυριακή 19:45), όπου οι «πράσινοι» χρειάζονται μόνο νίκη, καθώς με ήττα χάνουν το πρωτάθλημα Ελλάδος από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και ο θείος του Θανάσης.

Ο κόσμος λοιπόν άνοιξε το δρόμο για το «break», αφού οι 200 περίπου φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων εμψύχωσαν τους παίκτες και τον προπονητή, Φραγκίσμο Αλβέρτη ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο ΣΕΦ.

Ο νεαρός κόουτς μίλησε και στους φιλάθλους και αφού τους ευχαρίστησε για τη σημερινή τους κίνηση, τους υποσχέθηκε πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος αύριο, «…το σίγουρο είναι πως θα ματώσουμε στο παρκέ»!.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε όπως πάντα ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος λόγω της τιμωρίας που το επιβληθεί από την ΕΣΑΚΕ, δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα του στο ΣΕΦ.

Τέλος μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για την… επιστροφή στο ΟΑΚΑ. Μιλώντας στους παίκτες και στον κόσμο, τόνισε πως «…αν η ομάδα δείξει τις πραγματικές της ικανότητες, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη και γυρίσουμε εδώ για το πέμπτο ματς».

Ερωτηματικά για Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις

Αμέσως μετά την αποχώρηση των φίλων του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του πήγαν στην αίθουσα του DVD εμμένοντας για αρκετή ώρα στην τακτική και στα αγωνιστικά κομμάτια του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» βγήκαν στο παρκέ με το ενδιαφέρον να «πέφτει» στους Στεφάν Λάσμε, Τζειμς, Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις οι οποίοι χθες δεν κατάφεραν να προπονηθούν.

Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, ύστερα από χτύπημα στον τρίτο τελικό, ο δεύτερος λόγω του τραβήγματος στον οπίσθιο μηριαίο και ο τρίτος λόγω διαστρέμματος και ενοχλήσεων στον γόνατο. Σήμερα πάντως και οι τρεις παίκτες τέθηκαν στην διάθεση του «Φράγκι», ξεκίνησαν να προπονούνται, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League – Όλα τα δεδομένα

Σήμερα Δευτέρα (13/5) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας την ημέρα του τελικού του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024